2777
2789
عنوان

کار دورکاری

99 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کار ما فروش محصولات آرایشی بهداشتی هست که شما به صورت رایگان ثبت نام میشید بدون پرداخت هیچ هزینه ای اگر فروشتون بالا باشه علاوه بر اینکه به درجات بالاتری میرید بلکه هدایایی هم تقدیمتون میشه درباره درآمدتون محصولات ما قیمتاشون واقعا به صرفه هستن و هزینه کمتری نسبت به جاهای دیگه داره میتونید مقدار مد نظرتون رو روی محصول بکشید و وقتی فروش داشتید ماهانه تعداد فروشتون جمع زده میشه و واریز صورت میگیره علاوه بر این درباره ساعت کاری اینطور هست که شما حداقل باید ۶ ساعت برای کارتون وقت بزارید لطفا اگر قاطع هستید اعلام امادگی کنید

شماره تماس و پیام و روبیکا ۰۹۰۳۸۵۰۷۲۲۹

محصول دست ماست؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محصول دست ماست؟

میتونید تک به قیمت عمده بردارید و خودتون عکاسی کنید و اگه هم نمیتونید از عکاسی های ما استفاده میکنید داخل پیج یا واتساپ یا روبیکاتون میزارید

من فروشگاه مال خودمه ولی میخوام فروشم بیشتر بشه به کسایی که واقعاااا دوست دارن نیاز دارم

نه منظورم اینه خودتون اون جنسو پست میکنید واسه مشتری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚