2777
2789
عنوان

خاستگاری

563 بازدید | 27 پست

پسری که به زودی قراره رسما نامزدم بشه خیلی خیلی پسر خوبیه.... از نظر اخلاقی خیلی از ایده الای منو داره.... البته اخلاقای بدم داره ها ولی در کل اخلاقن واقعا مورد قبولم بوده تا اینجا... بهش علاقه دارم اونم همینطور.... فکر میکنم میتونه همسر خوبی برام باشه...

ولی از نظر مالی با وجودی که سر کار میره و حقوقش متوسطه حدودا ۱۷ تومن و توانایی یه زندگی متوسطو داره و هیچ پشتوانه مالی از طرف خانواده نداره خودشه و خودش....

مادرش فوت کرده

پدرشم پیره

خیلییییی پسر اهل کار و با عرضه ایه.... ولی میدونم اگر بخوام باهاش ازدواج کنم باید از خیلی چیزا بزنم.....

من اخلاق و رفتارش برام خیلی مهمتر از وضع مالیشه اما از اینده میترسم....از اینکه به جایی برسیم که از نظر مالی دچار مشکل بشیم چون اگه ما ازدواج کنیم باید از صفر صفر شرو کنم و من خیلی میترسم....

اطرافیانم میگن با کسی ازدواج کن که حداقل یچی داشته باشع

نگران اجاره نباشی نگران خراب شدن وسایلات نباشی

پس فردا بتونی چیزایی که بچهات میخانو فراهم کنی

شما باشین چیکار میکنین؟ خانومای متاهل تجربه چنین ازدواجی داشتین؟ عشق و علاقه میتونه مشکلات مالی زندگی رو قابل تحمل کنه؟

عزیزم جهازم کامل ایشون میخره

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگو شما و ایشون چند سالتونه؟

چقد جای پیشرفت تو کارش داره؟

ینی ن خونه ن ماشین و نه سرمایه؟ فقط حقوق برای روزمره؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اول بگو شما و ایشون چند سالتونه؟ چقد جای پیشرفت تو کارش داره؟ ینی ن خونه ن ماشین و نه سرمایه؟ فقط ...

من ۲۲ ایشون ۲۹

یه ماشین داره

خونه هم خونه پدریش هس ولی خیلی قدیمیه

جای پیشرفتم داره ولی خب باید کارشو جدا کنه ک حدودا یه میلیاردی سرمایع میخاد و فعلا نمیتونه

نه من میخرم

والا اگه پسر سالمی هست بخدا خیلی می ارزه

نمیگم همه پولدار هولن اما اگه با اخلاق رد کنی تضمینی نیست پولداری که قرار بیاد در آینده ادم متعهدی باشه 

و یکیم حست مهمه؟؟؟دوسش داری به دلت نشسته ؟؟اگه اره با هم میتونین زندگیو بسازین

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
من ۲۲ ایشون ۲۹ یه ماشین داره خونه هم خونه پدریش هس ولی خیلی قدیمیه جای پیشرفتم داره ولی خب باید ک ...

اگر دوسش داری خونه رو یکم بازسازی کنید اونجا بمون تا پس انداز کنید و خدا بخواد مستقل شید

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اگه یکی بیاد ک وضعش بهتر باشه ولی اخلاقش مثل این نباشه چی؟؟؟

من خودم با کسی ازدواج کردم و اس و پاس بود حتی حقوق درست و درمونم نداشت

الانم همینیم ولی حداقل ارامش روانی دارم کنارش و واقعا خوشبختم خداروشکر

البته اگه بی پولیو فاکتور بگیریم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊