2777
2789

لوازم التحریر مدادرنگی خودکار رنگی دفترچه یادداشت دفتر برنامه ریزی هایلایتر پاکن فانتزی و صورتی

لوازم ارایشی لاک رژ لب تینت کش مو عطر و ادکلن سایه شاین ست براش ریمل ناخن مصنوعی 

بدلیجات ست گردنبند و دستبند انگشتر گوشواره پابند پرسینگ لب یا بینی 

لباس ست شلوارک و تیشرت یا نیم تنه شلوار مانتو کلاه جوراب

ماگ ساعت نقاشی تابلو دیواری

دیگ اینا یادمه😂

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

لوازم التحریر مدادرنگی خودکار رنگی دفترچه یادداشت دفتر برنامه ریزی هایلایتر پاکن فانتزی و صورتی لوا ...

آفرین به یادتتتت 👌🏻👌🏻👌🏻

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
آفرین به یادتتتت 👌🏻👌🏻👌🏻

فدا

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋