2777
2789

سلام

چطوری میتونم سال دهم با یازدهم تغییر رشته بدم؟ 

خیلی میترسم ازینکه کارم اشتباه باشه یا نتونم درستی تخصصی اون رشته رو بخونم و امتحان بدم

چیکار کنم بنظرتون

رشتم ریاضی میخوام برم فنی کامپیوتر 

نمیشه امتحان نداد؟

پیلہ ات را بگشا ، تــو بـہ اندازه پروانــہ شدن زیبایے❤💕👯

من سال دهم میخواستم از انسانی برم تجربی اما ترسیدم و نرفتم الان ک دیپلم گرفتم دیدم نمیتونم ادامه ش بدم دارم تجربی میخونم ینی سه سال عقب افتادم 

همین الان رشته ات رو عوض کن مثل من نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال دهم میخواستم از انسانی برم تجربی اما ترسیدم و نرفتم الان ک دیپلم گرفتم دیدم نمیتونم ادامه ش ب ...

چطوری میتونم درسای تخصصی کامپیوتر رو بخونم آخه

خیلی سخته من تو این درسا موندم

دهم یه یازدهم؟ 

به راحتی

چون دهمی خیلی راحت میتونی تغییر رشته بدی

ولی به نظرم دوباره دهم کامپیوتر بخونی خیلی بهتره

چون وقتی مستقیم میری یازدهم یه چیزایی رو بچه های فنی سال قبل یاد گرفتن که تو بلد نیستی

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
اولا ک باید از طریق مدرسه اخبارشو دنبال کنی ک ب موقع اقدام کنی  دوما خیالت راحت چون رشتت ریاضی ...

خیلی بد شده نمره هام واسه ترم 

من الان اینطوری هستم نمیتونم دیپلم بگیرم

خیلی بد شده نمره هام واسه ترم  من الان اینطوری هستم نمیتونم دیپلم بگیرم

هر تغییر مقطعی ک بدی یکم افت تحصیلی داری طبیعیه حتی بری دانشگاه هم ممکنه حداکثر ی سال گیج بزنی😂 درست ضعیف بشه ولی بعد اوکی میشه

میشه ببین اگه رشتت کاردانش باشه بدلیل اینکه دروس عمومی واسه رشته های کاردانش یکیه شما سال دهمت ک کامل تموم شد میتونی سال یازدهم بری یه فرم بهت میدن اوکیش میکنی تغییررشته میدی ب اون چیزی که میخای بعد شهریور باید دروس تخصصی سال قبل رو امتحان بدی 

دربیشترمواقع ارام نیستم،تنهادرابزاراحساساتم مشکل دارم،آنهاباتمام جسارتشان آزارم میدهندبااینکه میدانند درون من بیش ازتمام ادمااستعدادمردن دارد.