2777
2789
عنوان

لعنت به پدرم

431 بازدید | 23 پست

زندگیم رو نیست و نابود کرد ، جوونیم تباه شد به خاطر رفتار احمقانه ش ، از شرش نمیتونم خلاص بشم ، خاستگار میاد برام بی علت رد میکنه ،همینجوری مجبورم تو این خونه گوه دونی بشینم ، حسرت خیلی چیزا به دلمه از مدل لباس تا خوراک و مسافرت ، همه اینا رو ازم دریغ میکنه 

کاش میذاشت ازدواج کنم تا بفهمم زندگی عادی یعنی چی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و منی ک پر از حسرتم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم چه میشه کرد 

خودت کار کن ‌

کاش رسم جهاز ریشه کن میشد

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
به خاطر پول جهیزیه ، پول داره ولی خسیسه دلش نمیاد وسیله بده بهم

چرااخه من پدرمو ازدست دادم چن ساله پارسال ازدواج کردم عقدوعروسی چن ماه بعدشم اومدیم خونه خودمون باهروسیلع ضروری داشتیم مامانم از خرج خودش میزنه برام خرید میکنه الانم مبل وپرده مونده مبل بخره پردم میخره همیشه فکرش درگیره بمیرم براش اوضاعم روز ب روز داره سختتر میشه چرااینجوری میکنه اخه 

عزیزم چه میشه کرد  خودت کار کن ‌ کاش رسم جهاز ریشه کن میشد

کار کنم که نمیتونم با این هزینه ها پول جهیزیه و خرید داماد رو جور کنم ، نهایت ماهی ۲،۳ تومن درامد داشته باشم اونم هزینه رفت و امدم نمیشه

کار کنم که نمیتونم با این هزینه ها پول جهیزیه و خرید داماد رو جور کنم ، نهایت ماهی ۲،۳ تومن درامد دا ...

دم‌حانوادت‌گرم که اذیتت نمیکنن واس کار کردن و شغل داشتن

عزیزِدل لایک  نکن
چرااخه من پدرمو ازدست دادم چن ساله پارسال ازدواج کردم عقدوعروسی چن ماه بعدشم اومدیم خونه خودمون باهر ...

ادم گوهیه ، رفاه و امکانات هم تو خونه نداریم به عذاب دارم زندگی میکنم، فقط پول جمع میکنه روز به روز هم ارزش پول نقد میاد پایین پس اندازش میشه چوس تومن 

کار کنم که نمیتونم با این هزینه ها پول جهیزیه و خرید داماد رو جور کنم ، نهایت ماهی ۲،۳ تومن درامد دا ...

درسته عزیزم 

خدا کمکت کنه 

ببین مادرت راضیش  نمیکنه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ادم گوهیه ، رفاه و امکانات هم تو خونه نداریم به عذاب دارم زندگی میکنم، فقط پول جمع میکنه روز به روز ...

چی بگم والا هرچی باشه پدرته اینجوری نگو ولی کارش اشتباهه حق داری ناراحت باشی