2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورمش درس شد ؟ چیکار کردی؟ درد داره الان زانوت؟

ورمش کم شد هیچکاری نکردم فقط درد داره ودرستم نمیتونم راه برم فقط داغش میکنم چون من نمیتونم قرص بخورم حالا حس میکنم دوتا زانوم درد میکنه چون اون یکی هم بش فشار میاد فقط ورزش زانو میکنم و گرمش میکنم شمام همینجوری؟من قرص نمیتونم بخورم معده ام مشکل داره

ارتروزه؟ منم خیلی دارم موندم چکار کنم 

کجاته زانو؟قرص ملوکسیکام بخور منم قرص نمیتونم بخورم یا دیکنوفناک بخور گرمش کن و ورزش زانو بکن.نمدونم چیه حالا بخوام برم دکتر ام ارای میفرسته و فوقش فیزوتراپی که میدونم فایده نداره یکی گفت طب سوزنی برم ولی میترسم اونم فایده نداشته باشع

کجاته زانو؟قرص ملوکسیکام بخور منم قرص نمیتونم بخورم یا دیکنوفناک بخور گرمش کن و ورزش زانو بکن.نمدونم ...

اره زانو میخورم ملوکسیکام ولی تا کی آخه مسکن بخورم ،خیلی دکتر رفتم فوق تخصص میگن استخر برو رفتم بدتر شد نمی‌دونم چه خاکی بریزم منم تو فکر طب سوزنی ام

اره زانو میخورم ملوکسیکام ولی تا کی آخه مسکن بخورم ،خیلی دکتر رفتم فوق تخصص میگن استخر برو رفتم بدتر ...

استخر که فایده نداشت برای کمر استخر خوبه منم موندم شب عیدی چه خاکی رو سرم بریزم ولی طب سوزنی فک کنم بد نباشه لیزر و فیزو و استخر اصلا جواب نداد

ورمش کم شد هیچکاری نکردم فقط درد داره ودرستم نمیتونم راه برم فقط داغش میکنم چون من نمیتونم قرص بخورم ...

مال من رماتیسمه انگار ولی ازمایش نشون نداد . انگشتای دستم و مچ دست و زانو و ارنج و ... بزرگتر شده . خیلی حالم بده😭😭😭😭

مال من رماتیسمه انگار ولی ازمایش نشون نداد . انگشتای دستم و مچ دست و زانو و ارنج و ... بزرگتر شده . ...

منم ازمایش نشون نداد فک کنم مال منم رماتیسمه چون کمرمم هست مچ پام و دوتا زانو هردفعه یه جامه ازمفاصل

منم ازمایش نشون نداد فک کنم مال منم رماتیسمه چون کمرمم هست مچ پام و دوتا زانو هردفعه یه جامه ازمفاصل

سلام آخری معلوم نشد علت درد زانوهات چیه آزمایش رماتیسم دادی دوباره

سلام آخری معلوم نشد علت درد زانوهات چیه آزمایش رماتیسم دادی دوباره

ن دیگه ازمایش لازم نیست من گاهی یه استخونام درد میگیره شایذ ضعیف بودن عضلاته باشگاه رفتم بهتر شدم

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز