2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ورمش درس شد ؟ چیکار کردی؟ درد داره الان زانوت؟

ورمش کم شد هیچکاری نکردم فقط درد داره ودرستم نمیتونم راه برم فقط داغش میکنم چون من نمیتونم قرص بخورم حالا حس میکنم دوتا زانوم درد میکنه چون اون یکی هم بش فشار میاد فقط ورزش زانو میکنم و گرمش میکنم شمام همینجوری؟من قرص نمیتونم بخورم معده ام مشکل داره

ارتروزه؟ منم خیلی دارم موندم چکار کنم 

کجاته زانو؟قرص ملوکسیکام بخور منم قرص نمیتونم بخورم یا دیکنوفناک بخور گرمش کن و ورزش زانو بکن.نمدونم چیه حالا بخوام برم دکتر ام ارای میفرسته و فوقش فیزوتراپی که میدونم فایده نداره یکی گفت طب سوزنی برم ولی میترسم اونم فایده نداشته باشع

کجاته زانو؟قرص ملوکسیکام بخور منم قرص نمیتونم بخورم یا دیکنوفناک بخور گرمش کن و ورزش زانو بکن.نمدونم ...

اره زانو میخورم ملوکسیکام ولی تا کی آخه مسکن بخورم ،خیلی دکتر رفتم فوق تخصص میگن استخر برو رفتم بدتر شد نمی‌دونم چه خاکی بریزم منم تو فکر طب سوزنی ام

اره زانو میخورم ملوکسیکام ولی تا کی آخه مسکن بخورم ،خیلی دکتر رفتم فوق تخصص میگن استخر برو رفتم بدتر ...

استخر که فایده نداشت برای کمر استخر خوبه منم موندم شب عیدی چه خاکی رو سرم بریزم ولی طب سوزنی فک کنم بد نباشه لیزر و فیزو و استخر اصلا جواب نداد

ورمش کم شد هیچکاری نکردم فقط درد داره ودرستم نمیتونم راه برم فقط داغش میکنم چون من نمیتونم قرص بخورم ...

مال من رماتیسمه انگار ولی ازمایش نشون نداد . انگشتای دستم و مچ دست و زانو و ارنج و ... بزرگتر شده . خیلی حالم بده😭😭😭😭

مال من رماتیسمه انگار ولی ازمایش نشون نداد . انگشتای دستم و مچ دست و زانو و ارنج و ... بزرگتر شده . ...

منم ازمایش نشون نداد فک کنم مال منم رماتیسمه چون کمرمم هست مچ پام و دوتا زانو هردفعه یه جامه ازمفاصل

سلام آخری معلوم نشد علت درد زانوهات چیه آزمایش رماتیسم دادی دوباره

ن دیگه ازمایش لازم نیست من گاهی یه استخونام درد میگیره شایذ ضعیف بودن عضلاته باشگاه رفتم بهتر شدم