2777
2789
عنوان

کد کدآف من

124 بازدید | 17 پست

دوستان اگر  خواستین عضو کداف بشین کد معرف که اختیاری است  می تونید 4d12467 وارد کنید هم به شما و هم به من 100 هزارتومان واریرز میشه. اما می تونید رو خالی رد کنید در این صورت موجودی کیف شما صفر میمونه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

تو تاپیک قبلی هم در مورد رومیکس توضیح دادم  اگر دوست داشتین مطالعه کنید

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکسری ماموریت ها هست که بعد  تعیین هویت فعال میشه

من  حساب بانکی تایید شد و کارتش در مرحله ارسال 

تا کارمو شروع کنم

تصمیم گرفتم این سبک کارها رو دنبال کنم

من ثبت نام کردم کارت بانکی ام پست آورد جلو در ولی تو مرحله احراز هویت کد آف به من کد نداد الانم دیگ ...

با پیشتبان حتما تماس بگیرید سریع بررسی می کنن. 

من ثبت نام کردم کارت بانکی ام پست آورد جلو در ولی تو مرحله احراز هویت کد آف به من کد نداد الانم دیگ ...

الان خیالتون راحته که حساب بانکی دارین حساب بانکی حتما باید معرفش همون کداف باشه. پس شما دوباره مراحل ثبت نام رو انجام بدین و اطلاع بدین که حساب رو باز کردین

چرا دوستان نظری  ندارن؟ اگر شما هم اطلاعاتی دارین دریغ نکنین

تاحالا برداشت داشتید؟ 

نه عزیزم هنوز  ماموریت ها برا باز نشده منتظرم تا تعیین هویت بشم احتمالا فردا این مرحله  طی میشه

ممنون عزیزم...🌹

ولی رومیکس هم جالبه حساب بانکی از اول نمی خوان  زمان که برداشت داشتین می تونید از هر حسابی که اسم خودتونه استفاده کنید