2777
2789

من اولین اقدام برای بچه اولم بود منتظرم موعدم بگذره بی بی چک بزنم 

کسایی ک منتظر موعدشون بگذره بیاید باهم باشیم

راستی من ی کوچولو رژیم دختر زایی گرفتم تا خدا چی بخواد

انشالله هرکی منتظره به زودی دامنش سبز بشه مخصوصا کسایی که خیلی وقته تو اقدامن

انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت💜🥹

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز پریود شدم،😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه ها من فقط یبار جلوگیری نداشتم این ماه تو تایم تخمک گذاریمم بود 

میگم امکان داره؟ 

مگه آدم با یبار رابطه حامله میشه🤕🤕🤕🤕؟؟

من تازه می‌خوام عید اقدام کنم آخه 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اقدام بودی ؟ بار چندمت بود؟

ی سالو ۴ماهه اقدامم اسپرم شوهرم ضعیفه

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بچه ها من فقط یبار جلوگیری نداشتم این ماه تو تایم تخمک گذاریمم بود  میگم امکان داره؟  مگ ...

آره من خاله هام و آبجیام با ی بار اقدام باردارشدن بخاطر همین خیلی امید دارم تا خدا چی بخواد 

آره من خاله هام و آبجیام با ی بار اقدام باردارشدن بخاطر همین خیلی امید دارم تا خدا چی بخواد 

نگوووو🥵🥵🥵🥵

کاش نشه ای خداا

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺