2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نمیشه درصدش خیلی کمه با دارو اکثرا ارثیه من پرسیدم‌اینو گفتم 

من بچه اولم سه سال و نیمش الان میخوام اقدام کنم برای دومی یه مدت پریود نشدم فکر کردم باردارم ولی رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان دارم دو تا آمپول داد بزنم که پریود بشم 

حالا نگرانم اگر بعدش اقدام کنم دو قلو بشه🤪🤪

من بچه اولم سه سال و نیمش الان میخوام اقدام کنم برای دومی یه مدت پریود نشدم فکر کردم باردارم ولی رفت ...

نه منم همینطور بود ولی تک قل باردار شدم ولی ۵ روز پیش افتاد😔😔😔انشاالله شما صحیح وسالم باردار میشی ولی تنبلی تخمدان فقط با پیاده روی و رژیم سالم از بین میره چون منم داشتم

نه منم همینطور بود ولی تک قل باردار شدم ولی ۵ روز پیش افتاد😔😔😔انشاالله شما صحیح وسالم باردار میشی ...

الهی دورت بگردم عزیزم ناراحت نباش ایشالله بارداری بعدیت عالی پیش بره

الهی دورت بگردم عزیزم ناراحت نباش ایشالله بارداری بعدیت عالی پیش بره

همینطور برای شما من خودم کشیدم میدونم خیلی سخته ولی وقتی یه حرفهای دکتر فکر میکنم میبینم که باید خداروشکر کنیم بابتش چون زیر سه ماه سقط میشن یعنی اینکه مشکل داشتن و خوده طبیعت حذفشون کرده اگه به دنیا میومدن با مشکل باید یه عمر غصه میخوردم و‌گریه میکردم خداروشکر که هوامو داشت این روزا میگذره دوستم خدا خیر و صلاح مارو بیشتر از خودمون میدونه