2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه ......

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 79 پست

سلام عزیزم،مبارکه انشاله ب سلامتی زودتر جهیزیه ت رو بخری بری سر زندگیت ولی خیییییلی مراعات خانواده ت رو توی خرید بکن،چیزای غیر ضروری رو برندار،حالا یه چیزاییم بعدا خودت بخری هیچ اشکالی نداره چون واقعا گرونیه،این بندگان خدا هم ک خلاف نکردن بخان تا چندین سال قسط و قرضای جهیزیه های ما رو بدن و بهشون فشار بیاد

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب سلیقه ایه عزیزم  همه که نباید این رنگا رو دوست داشته باشن  باید ببینی خودت و همسرت با ...

من باکرم نامزدم باطوسی خاکستری بخاطرهمین ی همچین ترکیبی میخام البته سفیدم خوبه

سلام عزیزم،مبارکه انشاله ب سلامتی زودتر جهیزیه ت رو بخری بری سر زندگیت ولی خیییییلی مراعات خانواده ت ...

چشم اتفاقا خودمم همینومیگم ولی خونوادم اصراردارن همه چیو بخریم

چشم اتفاقا خودمم همینومیگم ولی خونوادم اصراردارن همه چیو بخریم

قطعا خانواده تون دلشون میخاد بهترین جهیزیه رو به شما بدن حتی اگه بعدا خودشون سختشون باشه،اگه خانواده تون اوضاع مالیشون خوبه ک خرید کن،اگه خوب نیست خودت بگو نه مثلا فلان وسیله رو استفاده ندارم،یا دوست ندارم یه بهونه بیار

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
من باکرم نامزدم باطوسی خاکستری بخاطرهمین ی همچین ترکیبی میخام البته سفیدم خوبه

ترکیب خوبی میشه 

ولی چون هر دو خنثی هستن پیشنهاد میکنم قسمت های چوبی مبل و میز نهارخوری و میز تلوزیون اینا رو رنگ چوب بگیر که خونت رنگ و روح داشته باشه

قطعا خانواده تون دلشون میخاد بهترین جهیزیه رو به شما بدن حتی اگه بعدا خودشون سختشون باشه،اگه خانواده ...

باورت نمیشه ولی من مصلن اسپرسوساز و بخارشوی گفتم نمیخام ولی مامانم اصرار داره باید داشته باشی کامل همه چیو