2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه ......

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 79 پست
منم مشکی دوس دارمااا ولی مامانم خیلی مخالفه بااینکه خونه منه ولی اون نمیزاره بخرم رنگای تیره😢😢

منم وقتی اینارو می خریدم بعضیا مخالفت میکردن اما الان ک میان خونمون فقط تعریف میکنن از قشنگیش

عیب نداره عزیزم ولی اون چیزی ک خودت دوس داریو بخر چون دو روز دیگه ب دلت نمونه من فلان چیز و میخاستم و این حرفا

منم وقتی اینارو می خریدم بعضیا مخالفت میکردن اما الان ک میان خونمون فقط تعریف میکنن از قشنگیش عیب ن ...

منم دیگ ازاین رنگا گذشتم تازه وسایل کوچیک و بزرگ برقیمو هم سفیدنقره ای خریدم اینم چون مامانم زیاد ارصرار داشت تیره نباشه😢ولی خو بازم قشنگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسییی عزیزم فقد یسوال دیگه سرویس اشپزخونه چ رنگی باشه بهتره؟

من خودم طوسی دارم و راضیم ، ولی هر چی میخری سفید یا کرم نهر جالب نیس و زود کدر میشه

برای پرده هال هم بنظرم مخمل ساده قشنگه با ترکیب رنگ مبلات فقط جنس تور و دستکاش رو خوب بردار

منم دیگ ازاین رنگا گذشتم تازه وسایل کوچیک و بزرگ برقیمو هم سفیدنقره ای خریدم اینم چون مامانم زیاد ار ...

😍😍😍مبارک بااااااشه گلم ، وایییی وقتی ک میخای برای اولین بار استفاده کنی اینقدر ذوق داره ک نگوووو😁

من خودم طوسی دارم و راضیم ، ولی هر چی میخری سفید یا کرم نهر جالب نیس و زود کدر میشه برای پرده هال ه ...

چشم مرسی از راهنماییت عزیزم واقعانیازدارم ب ی نفر مثل تو ک بیای باهام خرید😁

من مبلم طوسی پررنگ و نقره ای فرشم نقره ای طلایی  سرویس چوب نقره ای طلایی  پرده هم زیریش ...

مثل منه چیزات با این تفاوت ک من هنوز مبل و فرش نخریدم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂