2821
2789
عنوان

روحیه

72 بازدید | 8 پست

دخترا بهم روحیه و انگیزه بدین میخام این ترم یک دانشگاه رو معدلمو ۱۷ بیارم و از این دانشگاه خلاص شم برم دانشگاه نزدیک شهرمون که سطحش از اینجا هم‌پایینتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول ترم درسا رو بخون و سر کلاسا فعال باش. سوال بپرس، داوطلب شو و... خیلی وقتا استادا با توجه به میزان فعالیتی که طول ترم از خودت نشون میدی نمره میدن نه صرفا امتحان آخر ترم

اگه استادا جزوه دادن خودت از رو رفرنسم مطالب رو بخون. فقط به جزوه اکتفا نکن

اگه استادات رو حضور و غیاب حساسن حتما حواست باشه. گاهی وقتا استادا به کسی کامل جلسات رو بیاد نمره تشویقی میدن یا بعضیا به خاطر غیبت نمره کم میکنن. نگران نباش ان شاالله به راحتی بالای ۱۷ میشی

ولی اگه سطح دانشگاهت خیلی بالاتره ارزش داره سختیو تحمل کنی و بمونی. هرچی کیفیت دانشگاه و استادا بهتر باشه بیشتر یاد میگیری و خاطرات بهتری داری. اول دانشگاه شهر خودتون یه تحقیقی بکن از دانشجوهاش ببین اونا راضی ان

از اول ترم درسا رو بخون و سر کلاسا فعال باش. سوال بپرس، داوطلب شو و... خیلی وقتا استادا با توجه به م ...

مرسی واقعا ممنونم خواهری ازت که بهم روحیه دادی و خیلی راهنماییم کردی میخام اله تمام تلاشمو کنم‌معدلم ۱۷ بیاد و تمام درسا رو قشنگ هرچی جزوه میگن مینویسم آخه تازه ترم یک هستم و اینکه میگم سطح دانشگاه شهرخودمون نزدیکه اون سطحش از اینجا خیلی خیلی پاینتره و منم بخاطر دوری میگم میرم اونجا البته از الان‌نمیگمااا ولی تمام‌تلاشمو میکنم معدلم الف بیاد از اینجا بتونم برم با اینکه استاداا هم خوبن و همه اینجا رو تعریف کردن ولی من اینجا اذیت میشم اکثرا کورد هستن منم که ترک واقعا اذیت میشم و هیچ دوستی ندارم اینجا ولی هم اتاقیام عشقن عشق ۵ تامون ترک هستیم 

مرسی واقعا ممنونم خواهری ازت که بهم روحیه دادی و خیلی راهنماییم کردی میخام اله تمام تلاشمو کنم‌معدلم ...

خواهش میکنم عزیزم. ان شاالله که موفق باشی. تو دانشگاه نمره آوردن راحت تر از دبیرستانه. نگرانش نباش. ترم یکم درسا سخت نیست. اکثرا عمومی و پایه ان. تو این ترم تلاشتو بکن ولی کیفت روهم بکن. شاید دیدی همونجا برات بهتره. اره تفاوت فرهنگی سخت هست ولی باز این ترمتو با علاقه برو ان شاالله خیر برات پیش بیاد

راستی میتونی سر کلاسام وویس استادارو ضبط کنی که جزوه ات اگه ناقصه کامل کنی یا از سال بالاییات یا از خود استادا هم میتونی جزوه و کتاب امانت بگیری

خواهش میکنم عزیزم. ان شاالله که موفق باشی. تو دانشگاه نمره آوردن راحت تر از دبیرستانه. نگرانش نباش. ...

مرسی ممنون خواهری از آرزوی خوبت انشالا کع با تلاشم بتونم‌نمره خوبی بیارم و اینکه آرع تفاوت فرهنگی بیش از حد سخته خیلییییییی خیلییی و استادامون جزوه رو خودشون میدن بعضیا هم‌میگن مینویسیم و مرسی از راهنمایی خوبت خیلی ممنونم ازت 

2828
2791
2779
2792