2777
2789
عنوان

مادر شلخته😵😿💬🌋

2625 بازدید | 35 پست

بچه ها مامان من خیییلی شلخته س😭🤦‍♀️

هرموقع میام خونه ش عذاب میکشم ، قبلا ک خوابگاهی بودم هرموقع از خوابگاه میومدم خونه یه هفته بجای استراحت فقط خونه شو میسابیدم ،میرفتم دوماه بعد میومدم مثلا روی گاز قشنگ کثافت خالص یعنی انگار از آخرین باری ک خودم تمیز کردم دست نزده 🧫 خونه تکونیاشو تنهایی خودم میکردم🧼🧽🧺🧹🧺

خواهر بزرگم درحالیکه دست ب سیاه سفید نمیزنه همیشه م عزیزه🤦‍♀️البته اونم کثیفه خونه زندگیش...

دیگ اینسری اومدم گفتم دست ب هیچی نمیزنم و نزدم فقط اتاق خودمو تمیز کردم و بهشم گفتم خونه تکونیتو شروع کن برا من نزار یا دخترتو صدا کن بیاد من درس دارم...

و حرصم از این میگیره ک خونه ش بزرگ و دلبازه ولی عین آشغالدونی میمونه انقد این زن بی سلیقه س ، خونه رسیدگی میخاد یچیزیش خراب میشه میزاره همونجوری بمونه نامزدم بیاد تعمیر کنه درحالیکه دوماد بزرگه دست ب هیچی نمیزنه برا غذا میاد تازه میگ اینونمیخورم اونو نمیخورم😒😒🤢

از طرفی من نامزدم ، مراسمی چیزی میشه انقد خونه ش کثیفه در حد خونه تکونی باید تمیز کنم هیچ لذتی از مراسمام نمیبرم فقط حمالیش از تمیزکاری تا پذیرایی برام میمونه ، بعد میگه نمیکردی میزاشتی خودم میکردم ،تمیز کاری خودشم مثلا ی جارو میکشه میگه تمیز شد🤦‍♀️

مادرشوهرم انقددد زن تمیزیه خجالت میکشم اومدنی،حالا بنده خدا ب روم نمیاره چون خودم تمیزم ، یا حتی فامیلا میان تمیز نکنم میگن دخترت چیکار میکنه ب من خجالت میدن در حالیکه خاله هام خودشونم اینجوری کثیف و بی سلیقه ن

مثلا یخچالو نگا میکنم حالم بهم میخوره ، من تو خوابگاه خیلی تمیز بودم با وجود درس و وسایل مشترک و...

ظرفاشو نگه داشته تو کابینت از آت آشغال استفاده میکنه😭😭😭

آخه تمیزم میکنم فرداش با همون روش کثیفش بقیه جاهارو ب گند میکشه

سری قبل رفتم خونه طبقه بالامون بررررق میزد خونه ش تازه شاغله 

حالم از این کثیفیش بهم میخوره بهشم میگم عین خیالش نیس،بعد چاقه میگم حداقل تحرک کن لاغر شی پسفردا سکته میکنی ، داییام ولی تمیزن هی میرن خونه خواهراشون میگن خونه ااتون چرا کثیفه فلان

افسرده اینام نیس اینا خواهرن کثیفن😒😒🤢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اونجوری عادت کرده نمی تونی تعییرش بدی

اخه مثلا فریزرشو نگا میکنی آبِ گوشت ریخته یخ زده ، مرغ میخاد بپزه ، میزاره بجوشه کفشو برنمیداره و...🤢🤢😭😭😭

شلخته بودن یچیزه، کثیف بودن یچیزه 😭😭

با ساکن بخونی شاید 😁   استارتر گفتی مادرت شاغله ؟ یه هزینه ای رو بگو بذاره هفتگی بیان خو ...

فحش بدی ام هست🤦‍♀️😂

اره شاغله درامد داره ولی خسیسه اتفاقا بهش گفتم میگه نمیخاد خونه چشه؟🔫😐

اخه مثلا فریزرشو نگا میکنی آبِ گوشت ریخته یخ زده ، مرغ میخاد بپزه ، میزاره بجوشه کفشو برنمیداره و... ...

ببین فقط خودتو از پا درمیاری

درحد توانت کمک کن بقیش رو بیخیال شو

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
چی بگم واقعا پس تمیزی و کثیفی هم ارثیه مامانم و خاله هام کلا خیلی تمیز و وسواسن ما بچه ها هم تقری ...

ارثی نیستی تربیتیه مادر توی موقعیت هی بچه رو به اون چیزی که روش حساسه شرطی می‌کنه نریز نکن نبر اینجوری نریز اینجا بریز اونجا نریز و... بچه هم با بکن نکن هایی که یه سره می‌شنوه یاد میگیره و وسواسی میشه 

مثلا مادرشوهر من به شدت روی خرده ریزه ریختن حساسه یعنی تو بگو اندازه یه مولکول یه چیزی بریزه درجا حرص میخوره و  برمیداره در حالیکه من اصلا شاید نفهمم ریخته شوهرم هم مثل خودش حساسه 

.