بچه ها مامان من خیییلی شلخته س😭🤦♀️
هرموقع میام خونه ش عذاب میکشم ، قبلا ک خوابگاهی بودم هرموقع از خوابگاه میومدم خونه یه هفته بجای استراحت فقط خونه شو میسابیدم ،میرفتم دوماه بعد میومدم مثلا روی گاز قشنگ کثافت خالص یعنی انگار از آخرین باری ک خودم تمیز کردم دست نزده 🧫 خونه تکونیاشو تنهایی خودم میکردم🧼🧽🧺🧹🧺
خواهر بزرگم درحالیکه دست ب سیاه سفید نمیزنه همیشه م عزیزه🤦♀️البته اونم کثیفه خونه زندگیش...
دیگ اینسری اومدم گفتم دست ب هیچی نمیزنم و نزدم فقط اتاق خودمو تمیز کردم و بهشم گفتم خونه تکونیتو شروع کن برا من نزار یا دخترتو صدا کن بیاد من درس دارم...
و حرصم از این میگیره ک خونه ش بزرگ و دلبازه ولی عین آشغالدونی میمونه انقد این زن بی سلیقه س ، خونه رسیدگی میخاد یچیزیش خراب میشه میزاره همونجوری بمونه نامزدم بیاد تعمیر کنه درحالیکه دوماد بزرگه دست ب هیچی نمیزنه برا غذا میاد تازه میگ اینونمیخورم اونو نمیخورم😒😒🤢
از طرفی من نامزدم ، مراسمی چیزی میشه انقد خونه ش کثیفه در حد خونه تکونی باید تمیز کنم هیچ لذتی از مراسمام نمیبرم فقط حمالیش از تمیزکاری تا پذیرایی برام میمونه ، بعد میگه نمیکردی میزاشتی خودم میکردم ،تمیز کاری خودشم مثلا ی جارو میکشه میگه تمیز شد🤦♀️
مادرشوهرم انقددد زن تمیزیه خجالت میکشم اومدنی،حالا بنده خدا ب روم نمیاره چون خودم تمیزم ، یا حتی فامیلا میان تمیز نکنم میگن دخترت چیکار میکنه ب من خجالت میدن در حالیکه خاله هام خودشونم اینجوری کثیف و بی سلیقه ن
مثلا یخچالو نگا میکنم حالم بهم میخوره ، من تو خوابگاه خیلی تمیز بودم با وجود درس و وسایل مشترک و...
ظرفاشو نگه داشته تو کابینت از آت آشغال استفاده میکنه😭😭😭
آخه تمیزم میکنم فرداش با همون روش کثیفش بقیه جاهارو ب گند میکشه
سری قبل رفتم خونه طبقه بالامون بررررق میزد خونه ش تازه شاغله
حالم از این کثیفیش بهم میخوره بهشم میگم عین خیالش نیس،بعد چاقه میگم حداقل تحرک کن لاغر شی پسفردا سکته میکنی ، داییام ولی تمیزن هی میرن خونه خواهراشون میگن خونه ااتون چرا کثیفه فلان
افسرده اینام نیس اینا خواهرن کثیفن😒😒🤢😭