2777
2789
من انجام دادم کلینیک ابن سینا

ببخشید عزیزم اگر مساعد هستی میتونی کمی برام توصیح بدی!؟ اولا چرا اینکار رو کردین؟ و اینکه آیا بدرد میخوره بعدا؟ هزینه انجامش و نگه داریش چقدر میشه؟ و مثل عمل هست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم اگر مساعد هستی میتونی کمی برام توصیح بدی!؟ اولا چرا اینکار رو کردین؟ و اینکه آیا ...

اینکه بعدا بدرد میخوره یا نه هنوز نمیدونم.

من طبق نیازم اینکارو کردم

من از روی شکم و با لاپاراسکوپی اینکارو کردم.هزینشم زیاد بود

سال پیش انجام دادم.اون زمان کلینیکش بیمه تامین اجتماعیم نداش.الان بتازگی اوردن

واسه من پارسال ۱۸تومن تموم شد.هزینه نگهداری سالانه امسال۵۰۰ هزارتومن بود

اینکه بعدا بدرد میخوره یا نه هنوز نمیدونم. من طبق نیازم اینکارو کردم من از روی شکم و با لاپاراسکوپ ...

مرسی عزیزم از راهنمایی تون. من میخوام تخمدانها رو در بیارم، دو تا بچه دارم، ولی حالا به خاطر محض اطمینان یا آرامش دلم میخوام فریز هم کنم فکر کنم حین در آوردن تخمدانها هم بشه از تخمک‌های استفاده کرد، تو شهرستان هم یعنی انجام میشه یا فقط تو تهران هست؟

ببخشید عزیزم اگر مساعد هستی میتونی کمی برام توصیح بدی!؟ اولا چرا اینکار رو کردین؟ و اینکه آیا ...

سلام عزیزم .من اخر همین هفته یا نهایتا شنبه تخمک کشی دارم...اول میری متخصص زنان ،ازمایش خون میدی که ذخیره تخمدانت مشخص بشه بعد سونوگرافی میکنن که ببینن مشکلی نداشته باشی ،بعدش از روز شروع پریود روزی باید ۳ یا ۴ تا امپول بزنی ،اصلا نترس امپولاش هیچ دردی نداره

داروها باعث میشه تخمدونا تحریک بشن و تخمک های زیادی رو ازاد کنن ،وقتی تخمک ها بالغ شدن دکتر درشون میاره و فریز می‌کنه.

و دقیقا بین روز14 تا  16سیکل تخمک گیری میکنن که اونم کلا نیم ساعت هم زمان نمیبره .

خیلی هم به حرفایی که توی اینترنت میخونی توجه نکن ،توی نت بیشتر ناامیدت میکنن ،من 39سالمه و مجردم و فکر میکردم دیگه نتونم بچه دار شم ولی یکی از اشناهامون چند ماه پیش توی ۴۴ سالگی بچه سالم و خوشگل اورد ،منم به خودم گفتم خاک تو سرت چته انقد ناامیدی 🤣 رفتم دکتر ،خلاصه دکتر گفت شرایطش رو داری ....من تهران مرکز امین دارم انجام میدم 45692000

اهان از هزینه هاش بگم برات 

من ازاد دارم انجام میدم بیمه نیستم 

یچیزی حدود1۲ تومن هزینه ازمایش ها و داروهاش شد .

هزینه اتاق عمل 15تومنه 

بابت هر تخمکی که بدست میاد هم یه مقدار پول میگیرن .

همه چیو توضیح دادم برات فقط استرس نداشته باش و به انرژی منفی بقیه هم توجه نکن 😍😘

همه چی درست میشه 

سلام عزیزم .من اخر همین هفته یا نهایتا شنبه تخمک کشی دارم...اول میری متخصص زنان ،ازمایش خون میدی که ...

مرسی گلم، که وقت گداشتی و قشنگ برایم توصیح دادی، دست گلت درد نکنه، ایشا الله که همیشه اوضاع بر وفق مرادتون باشه. 

سلام عزیزم .من اخر همین هفته یا نهایتا شنبه تخمک کشی دارم...اول میری متخصص زنان ،ازمایش خون میدی که ...

سلام عزیزم می‌دونم تاپیک برای چند سال قبل هستش میخواستم ببینم انجام دادین چطور پیش رفت و اینکه بعدش استفاده کردین و باردار شدین