2777
2789
عنوان

آزمون شهری

117 بازدید | 16 پست

بار اولمه فقط استرس دارم پارک سی سانتم و دنده عقبم عالیه دور یک فرمانه و دو فرمانه هم خوبه فقط پارک دوبلم یکم مشکل داره و استرررس فراوان دارم اما نمیدونم چرا دلم روشنه😂😂😂اگر استرسم داشته باشم پیش افسر و افسر بفهمه ردم میکنه مربیم میگفت از بابت حق تقدم و مواردی که گفتم خاطرم جمعه 

قرص ضد استرس چیه شما دفعه چندم قبول شدین؟؟

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

دفعه اول

پروپرانول 

خیلی با اعتماد به نفس برو حتما

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بار دوم قبول شدم 

بار اول همرو اوکی بودم دوبلو خراب کردم 

بار دوم یه دوبلی زدم عالی بود 

افسرای ما روی دوبل خیلی حساسیت نشون میدن اگ همرم بد بزنی دوبل خوب باشه قبولی 

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به  امروز  شیرینی  خوران میشه.... فقط کیک یزدی..

ببین اصلا نترس

بجای افسره فک بکن یه گونی سیب زمینی پیشته.

بعدش  میای همینجا میگی  قبول شدم..

موفق باشید  دختر شوماخر...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بار دوم قبول شدم  بار اول همرو اوکی بودم دوبلو خراب کردم  بار دوم یه دوبلی زدم عالی بود& ...

من خوب بودم با اول  همرور فقط سه بار خاموش کردم گفت واقعا دیگه سه بار  نمیتونم نادیده بگیرم 🤣

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨
دفعه اول پروپرانول  خیلی با اعتماد به نفس برو حتما

همه رو ازت گرفت؟تایم امتحان چقدر بود؟نفر چندم بودی؟

من رفیقم نفر دوم بود افسر بهش گفته بود نفر اول پارک دوبلو خراب کرد تو خوب در بیاری قبولی

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

به به  امروز  شیرینی  خوران میشه.... فقط کیک یزدی.. ببین اصلا نترس بجای افسره فک بک ...

😂😂😂😂😂

ان‌شاالله خدا از دهنتون بشنوه

همه رو ازت گرفت؟تایم امتحان چقدر بود؟نفر چندم بودی؟ من رفیقم نفر دوم بود افسر بهش گفته بود نفر اول ...

آره همه رو رفتم آخری دوبل بود

من حالم خوب نبود اولین نفر رفتم نشستم😂😂

ببین پس تو کمین بگیر هر جا ماشین خوب بود سریع برو اولین نفر سوار شو

مجاز نیست ها رو فراموش نکنی بگی

وقتی همه چیزت خوب باشه پس خیلی با اعتماد به نفس برو جلو

نتیجه ات هم بگو بهم حتما ان‌شاالله قبولی 😍😍

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

😂😂😂😂😂 ان‌شاالله خدا از دهنتون بشنوه

به امید خدا 

فقط افسره  چیزی گفت  بگو ساکت وگرنه  کیلو کیلو  حراجت میکنم هااااا

جدا از شوخی فقط بیخیال و ریلکس باشی تا  بتونی راحت دودقیقه رو تمام بکنی.  شیرینی ماهم  نوش جون خودت  خخخخخ

قبول شو  واسه ما کافیه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
به امید خدا  فقط افسره  چیزی گفت  بگو ساکت وگرنه  کیلو کیلو  حراجت میکنم ه ...

کل تایمی که ازم امتحان میگیره دو دقیقهه؟تو دو دقیقه همه چی رو میخواد؟

یه صحنه اون لحظه قبل مرگ اومد تو ذهنم که کل اتفاقاتی که برات میفته رو میبینی اینجام باید کل چیزایی که مربی تو دوازده جلسه یادت داده رو تو دو دقیقه بری😂😂😂😂

آره همه رو رفتم آخری دوبل بود من حالم خوب نبود اولین نفر رفتم نشستم😂😂 ببین پس تو کمین بگیر هر جا ...

انشاالله مرسی عزیز دلم ❤️

کل تایمی که ازم امتحان میگیره دو دقیقهه؟تو دو دقیقه همه چی رو میخواد؟ یه صحنه اون لحظه قبل مرگ اومد ...

خخخخخ دور از جونت..

بخدا توی برف ک خیابون سرسره بود

یکضرب قبول شدم تا غروب با پارتی و کلی شیرینی ک نون خامه ای پرت میکردیم سر وکول هم....گواهینامه رو گرفتم.

اما حقیقتش سختگیرترین افسر هم قسمت ما شد از پنج نفر من قبول شدم.نترسیدم فقط هر چی میگفت گوش میکردم ولی خودشو ندیده گرفتم پیشم نیست.هول نباشی  همین

دعا میکنم بهترین خودت باشی اونجاااا

خخخخخ دور از جونت.. بخدا توی برف ک خیابون سرسره بود یکضرب قبول شدم تا غروب با پارتی و کلی شیرینی ک ...

انشاالله خیلی ممنونم ازتون🌷🌷

سلام، قبول شدین؟ 

نه عزیزم ببخشید دیر جواب دادم همه چی خوب بود فقط بخاطر این که بدون اجازه دنده عقب رفتم رد کرد درکل فقط دو تا اقا دفعه اول قبول شدن