2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 104 پست
عزیزم برات دعا کردم هر حاجتی داره براورده شه مارو هم دعا کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد. 

حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد.  حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا

سوره حمد خوندم واستون

حاجتم امضام😍

ممنونم

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
سوره حمد خوندم واستون حاجتم امضام😍 ممنونم

دورت بگردم برات آیةالکرسی میخونم و صلوات

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
برای حاجت دلم منم دعا کنید دیگه خدا منو با بچم امتحان نکنه الهی آمین.

الهی آمین هرچی از خدا میخوای بهت بده آبجی 

ممنونم .برای حاجت دلتون .اللهم صل علی محمد وال محمد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

برای همه تو صلوات فرستادم انشلا همگی حاجت روا بشیم خدایا هیچ بنده ای ناامید نکن امید ما توی مرسی خدای مهربونم

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم
برای همه تو صلوات فرستادم انشلا همگی حاجت روا بشیم خدایا هیچ بنده ای ناامید نکن امید ما توی مرسی خدا ...

انشاالله عزیزم خوش ❤️ قلب

حاجتم سلامتی تمام بیماران و خواهرم هست 🤲 به حق مریض دشت کربلا تمام بیماران لباس عافیت بپوشند🤲&nbs ...

الهی آمین به حق فاطمه زهرا هرچی می‌خوای همون بشه