2821
2789
عنوان

خبر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 130 پست
اره جوری داغمون کرد که دیگه یکی بگه ماست سفیده،بهش شک کنیم اینم داستانش که چرا اعتماد کردیم بهش خیل ...

حق داشتی ،مثل ما دیگه،دیگه از پدر و مادر نزدیکتر داریم مگه وقتی دزدی میکنن غریبه که جای خود

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دومیلیاردو اگ خونه خونه خرده بودی الان کم کمشششش ۴ تومن بود سود ازین بیشتز؟ اگ کل اون دومیلیاردو طل ...

نه اونموقع طلا هم گرون بود فک کنم حول و هوش ۱۳۰۰ بود ریخت دوباره بعد دوسال افزایش داشت ولی ملک اونموقع هنوز خیلی گرون نشده بود و سال به سال قیمتش اوج گرفت 

نه اونموقع طلا هم گرون بود فک کنم حول و هوش ۱۳۰۰ بود ریخت دوباره بعد دوسال افزایش داشت ولی ملک اونمو ...

اصن هرچی گل من بازاریاب نیستم دارم میگم تو اگ با ۱ تومنت 

۷۷ گرم طلا میگرفتی 

یه خونه هم میگرفتی یه تومن 

الان همون طلارو میزاشتی بانک سودشو میگرفتی عشق میکردی جاشون امن ارزششون ب جا هرماه کلی سودش بود 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
منم میشینم همین فکرا رو میکنم که پیر شدم  

بیخیال بابا فکر چیزی ک رفته رو هیچوقت نکن انشالله خدا چند برابرشو برگردونه 

حالا راهی هس ک پولت برگرده؟ یا نه؟

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
بیخیال بابا فکر چیزی ک رفته رو هیچوقت نکن انشالله خدا چند برابرشو برگردونه  حالا راهی هس ک پول ...

اره این تو بالاترین سیگنال خریده

اگه نمودار بره بالا ممکنه برگرده

دعا کن برامون🙏🙏🙏💞💞💞

دوباره میسازمت💪

اره این تو بالاترین سیگنال خریده اگه نمودار بره بالا ممکنه برگرده دعا کن برامون🙏🙏🙏💞💞💞

انشالله گلم چندبرابررر نمودار بره بالا و پولتون چند برابر برگرده

این نموداره برچ اسی میره بالا؟

توکل به خدا

عزیزم برات امروز تحقیق کردم الان بعد افزایش طلا و دلار افزایش بورس شروع شده این روزا چک کن انشالله سودت رو ببری تا اونجا که فهمیدم بعد دو سال و نیم به این کانال رسیده و امیدوارم نریزه