2821
2789
عنوان

خبر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول ۱ماشین سنگین بود و ۲تا اپارتمان الان اون اپارتمانا هرکدوم ۱و۵۰۰شده ماشین سنگین هم۱۰تومن😭 الا ...

وووووی ماشین  سنگین شده ده تا😨😨😨😨

خدا بهت صبر بده  بخدا من جات بودم داغون میشدم

البته هنوز حساب کتابش معلوم نیست احتمالا بگن کسانی که حساب وکالتی دارن همه پول رو بریزن 😐😐و مادران ...

من دیدم سری قبل خیلی اعتراض شده بود چرا طرح مادران پول ندادن در حالیکه ۵۰ درصد سهمیه رو گرفتن شاید شاید این سری این شرط رو برای اونا هم بذارن هیچی معلوم نیس

ن عزیزم  اون ۴۸ ماه واسه اونه ک یه بار برنده شده تا ۴۸ ماه دیگه نمیتونه برنده شه

حتی اونم ۴۸ماه نیست الکی مینویسن من رفتم نمایندگی پرسیدم گفت حتی اگه برنده شدی ی سال بعد میتونی ثبت نام کنی

حتی اونم ۴۸ماه نیست الکی مینویسن من رفتم نمایندگی پرسیدم گفت حتی اگه برنده شدی ی سال بعد میتونی ثبت ...

جدی میگی؟؟یعنی من ک سال ۹۹ برنده شدم دوباره برم میتونم ثبت نام کنم؟

پول ۱ماشین سنگین بود و ۲تا اپارتمان الان اون اپارتمانا هرکدوم ۱و۵۰۰شده ماشین سنگین هم۱۰تومن😭 الا ...

وای خدای من ..حرص نخور..بابات خوبه تورو خدا اصلا فکرشو نکنید می‌دونم سخته ولی خودم پولمو دزد برد 50میلیون تو راه دادگاه قلبم درد می‌گرفت ..دیگه با شوهرم تصمیم گرفتیم برا سلامتی من فراموش کنیم آخه دستمونم به جایی نمی‌رسید 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
اونوقت عادی هم تحویلش سه ماهه بود؟؟ من مادران اسمم در امد دی ماه یعنی تا فروردین باید تحویل بدن فعل ...

آره.داداش من سه ماهه بود. ۱۰ روز زودتر دادن منم به همین خیال چکمو ۱۵ روز بعد ۳ ماه دادم برا محکم‌کاری. اما الان۵ ماه شده هنوز خبری نیست

چی رو خوندی هنوز بخشنامه نیومده احتمالا پولهای واریزی خیلی بیشتر شاید بگن کل پول ماشین باید واریز بش ...

خبرش رو قرار بود از 6 اسفند که دیروز شنبه بود ثبت نام شروع بشه که گویا از پنج شنبه سایت باز میشه لیست ماشیناروهم حتی گذاشته بودن

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

دومیلیارد یا خداااا من دوسال پیش ۵۰تومنم رفت هنوز دارم دق میکنم از غصه دومیلیارد الان حالت چطوره

مادر بزرگ من ۱۰ میلیون داشت الان هر روز میپرسه بورس چی شد هرچی میگم تموم شد هنوز امید داره پولش برگرده

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..