2821
2789
عنوان

خبر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 130 پست

شوهرخواهرم سایپایی هست ماشین اسم نوشت اسمش دراومد پارسال اردیبهشت ندادن تا اواخرپاییز یه ماشین بهش دادن رنگ خورده اینم برگشت زد هنوزم از ماشین خبری نیست ،اون خودش اونجاست نتونسته بگیره بعدملت چجوری بگیرن

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی ب استارتر بنده خدا داره ک میگی  حرف مفت نزن  ایشونم از سایت خونده و گفته   سا ...

بله عزیزم ایران خودرو از همسایه مارو 10روزه داد ..ولش کن مهم نیست ادبشه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

پولتونو بذارین تو کاری

ارزش تا اون موقعه بیشتر از ماشینم میشه

من که به اینا اعتماد ندارم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

چقدر ندانسته جزئیات روگفتین‌فعلا هیچ شرط و شروطی نگفتن فقط گفتن بدون قرعه ماشین میدن بزترین چهارشنبه بشه تا بفهمیم 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

این ک میگی مگ مال خوردوهای وارداتی نیس؟

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
خب چقدر باید پول تو حسابمون باشه؟ 

اونایی گواهینامه ثبت نام میکنند باید90 تومن تو حسابشون بلوکه بشه طرح مادران و ماشینای فرسوده پول نمیخواد

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞