2777
2789
عنوان

خیانت

248 بازدید | 16 پست

نمی‌خوام توهین کنم چون خودمم متاهلم ولی چون اکثر دیدم خیانت ها مرد متاهل و زن متاهل اتفاق میفته من خودم مشاورم بیشتر مراجعه کننده های بیشتر به این صورت هستن وقتی تو پایبندی و وفاداری ضعیف هستیم بهتره ازدواج نکنیم چون آمار خیلی رو به بالاست بدتر از اینکه بیشترینه فرزند دارن سرنوشت این بچه ها چی میشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون تاریخ رو دیدم تعجب کردم که چه زود وارد بازار کار شدید 

من رشته کارشناسی مدیریت دولتی دارم و برای کارشناسی دومم رشته روانشناسی انتخاب کردم فقط یه مشاور نوپا هستم هم درس میخونم هم کار ولی نمیتونم مطب داشته باشم چون اجازه شو‌ ندارم 

اون وقت کدوم مشاوری هست که به حس ششم اعتقاد داشته باشه و بخواد بدونه طلاق میگیره یا نه؟

مگه حس ششم اشکالی داره تو مبحث هوایی که روان شناسی اگه شما خونده باشید حس ششم تایید شده در ذهن انسان و دوما من برای خیانت گفتم و شغلم نباید زندگی شخصی خودمو تو سایت بگم 

مگه حس ششم اشکالی داره تو مبحث هوایی که روان شناسی اگه شما خونده باشید حس ششم تایید شده در ذهن انسان ...

من خودم حس ششم قوی دارم اما این چیزی که تو سایت می بینم واقعا برام تعجب برانگیزه. و اصلا نمیتونم بپذیرم یه مشاور سمت چنین چیزی بره. مشاور نباید خودش لنگ بزنه

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
من خودم حس ششم قوی دارم اما این چیزی که تو سایت می بینم واقعا برام تعجب برانگیزه. و اصلا نمیتونم بپذ ...

حس ششم فقط یه کنجکاوی و سرگرمی نه که اصل و پایه زندگیتو به حس ششم بسپاری به عنوان سرگرمی خوبه نه که خیلی جدی بگیرید ولی حس ششم تایید شده تو علم روانشناسی شما الان حست قوی تره من و مغزت اراده داره اطراف درک کنه ولی ذهن و مغز من این اراده رو نداره پس حس ششم نمیشه انکار کرد