2777
2789
عنوان

بچه ها جکار کنم😭😭😭

202 بازدید | 12 پست

پسرم 9ماهشه، سینمو نمیگیره دوساعته حتی وقتی گیج خوابه روشو اونور میکنه گریه میکنه، شیشه شیرخشک و آب‌جوش نبات گرفت ولی سینه م نه

چکار کنم آخه 😭

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

سیر پیاز یا چیز بد بونخوردی ؛ ترشی

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب دوست نداره  واسش شیشه درست کن

یعنی چی دوست نداره 

انگار قهره سابقه نداشته 

😭😭😭

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
سیر پیاز یا چیز بد بونخوردی ؛ ترشی

نه هیچ چیز غیر عادی نخوردم، مهمونی بودم فقط بقیه بغلش کردن معذب بود بچم ولی هیچی نمیگفت

رابط سینه بخر 

9ماهشه 

بعدم الان نصف شبی از کجا بخرم😩

هرشب تا صبح 5،6 بار شیر میخواد امشب چکار کنم 

پاشو برا کوچولوت اسپند دود کن،شاد چش زدن

دود کردم عزیزم 

نه هیچ چیز غیر عادی نخوردم، مهمونی بودم فقط بقیه بغلش کردن معذب بود بچم ولی هیچی نمیگفت

فکر نکنم ربط داشته باشه ، من یبار اینطوری شد چون سوسیس کالباس خورده بودم داخل سالاد ماکارونی یکم با یهمقدار کم ترشی سیر 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
فکر نکنم ربط داشته باشه ، من یبار اینطوری شد چون سوسیس کالباس خورده بودم داخل سالاد ماکارونی یکم با ...

غذام عادی بوده اخه ☹️چیز جدید نخوردم