2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه  ایول یه سوال حتما باید گوشی یاتبلت ایفون باشه؟یافرقی نمیکنه؟

نه ربطی نداره من با لپ تاپ تو فتوشاپ انجام دادم میشه از آیپد با قلم استفاده کرد یا تو اندروید

یعنی چی؟

عکس سوژه رو برداشتم انداختم تو نرم افزار فتوشاپ بعد قسمت های سوژه مثله دست پا اکسسوری ها مو دور صورت با براش فتوشاپ روش میکشم قسمت های مختلف رنگشو میگیرم روی اون خط هایی که زدم alt+back space میزنم که اون قسمت رنگ بشه

عکس سوژه رو برداشتم انداختم تو نرم افزار فتوشاپ بعد قسمت های سوژه مثله دست پا اکسسوری ها مو دور صورت ...

نقاشی دیجیتال همینطوریه؟ 

با کامیپوتر انجام دادی ؟ با موبایل میشه؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
نقاشی دیجیتال همینطوریه؟  با کامیپوتر انجام دادی ؟ با موبایل میشه؟

فتوشاپ واسه کامپیوتره دیگه☹️☹️

نقاشی دیجیتال مثه طراحی سبک ها و روش ها و ابزار مختلفی داره یک از روش هاش اینه بعد یک موضوع دیگه هر وقتی رفتین جایی نگین با گوشی فتوشاپ میکنی؟..... فتوشاپ اسم نرم افزاریه که ما باهاش کار میکنیم نه اسم کاری که انجام میدیم

با تشکر

فتوشاپ واسه کامپیوتره دیگه☹️☹️ نقاشی دیجیتال مثه طراحی سبک ها و روش ها و ابزار مختلفی داره یک از رو ...

مرسی عزیزم 

میدونستم اسم برنامه هست تو تاپیکای قدیمی هم دیده بودم اسمشو گفتن ولی نمیدونستم مال کامپبوتره فقط 

حالا با گوشی هم میشه با برنامه ای اینطور کار کرد که عکسو بندازی بعد رنگش کنی؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

سلام عزیزم عکس بدم برام میکشی؟خودمم ربلدم منتها رنگ امیزیش رو نه

هزینه اش رو هم میدم ♥️ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن