دختر عمه جوانم به طور ناگهانی فوت شده وقتی این خبر رو شنیدم از اون روز به شدت ناراحت شدم خیلی مهربان و خوش اخلاق بود اخرین بار دو روز قبل از مرگش دیده بودم الانم زمانی که مامانم فوت کرد مثل اون به شدت ناراحتم اخه دختر عمم چهار تا بچه صغیر وشیر خوار داره وقتی بچه هاشو دیدم قلبم درد میکنه چی کار کنم که از این حالت بیام بیرون ؟ خیلی هم گریه کردم وقتی خبر رو شب دادند شوکه شدم و باورم نمیشد
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بعد از مرگ دختر عمه جوانم داغ دلم تازه شد زمانی مادرمو در کودکی ازدست دادم سایه مادرم بالا سرم نبود بزرگ شدم اغوش مادر نداشتم اما خوشحالم خواهر تنی دارم و همانند مادرم هستند و برایم مادری کردن اما نمیدونم چرا از وقتی این خبر را شنیدم از اعماق وجودم همانند روز های اول فوت مادرم داغون و مچاله شدم به گذشته برگشتم که خیلی سخت بود مادر نداشتم از بچگی سخت بود با گذشت دوازده سال تازه عادت کردم به اینکه نیست برای همیشه از خدا میخام منو با مرگ عزیزان امتحان نکنه طاقتشو ندارم،
دوبار از درون خورد شدم مچاله و داغون شدم یکی مرگ مادرم و دومی مرگ خواهرزاده ام هنگام به دنیا امدن کن فوت کرد از خدا میخام روزهای خوبی برایم رقم بزنه خیلی سختی کشیدم مادرم بالا سرم نبودو پدرم دوباره ازدواج کرده و دوبرادر ناتنی دارم