2777
2789
عنوان

آسم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 28 پست
من طب سنتی نرفتم همین متخصصی ک میرم تحت درمانم برام داروها جواب دادن چه قرصایی برات نوشت؟ اسپری چی ...

داروهاش ریز بودن گف گیاهیه . از خارج میومد گف بیا سه ماهه دیر شده .اسپری جلد ابی  اسماشونو بلد نیستم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
داروهاش ریز بودن گف گیاهیه . از خارج میومد گف بیا سه ماهه دیر شده .اسپری جلد ابی  اسماشونو بلد ...

یه متخصص دیگم برو بعد اگه جواب نگرفتی برو دنبال طب سنتی

آره از اون آبی منم دارم 

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه متخصص دیگم برو بعد اگه جواب نگرفتی برو دنبال طب سنتی آره از اون آبی منم دارم 

اسپری میگن خوب نی . کم بزن

من وابستشم 

دمنوشی چیزی نمیخوری؟ 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اسپری میگن خوب نی . کم بزن من وابستشم  دمنوشی چیزی نمیخوری؟

من اسپری نمیزنم زیاد

همون قرص بیشتر برام خوبه

ن من دمنوش نمی‌خورم الان داروهامم تموم شده نرفتم دکتر باز نفسم تنگه 🤦‍♀️

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

من اسپری نمیزنم زیاد  همون قرص بیشتر برام خوبه ن من دمنوش نمی‌خورم الان داروهامم تموم شده نرف ...

خسته بشی و نخابی ب اندازه برات بده؟؟؟

من اصولا کم میخابم جدیدا الانم خستم ولی نمیخابم 🤦‍♀️

من حالم بدتر میشه .

برو دکتر حتما 

💗

انشاله میرم این هفته امیدوام حالت بهتر بشه❤️

ب امید خدا 

التماس دعا 😍😘

بابام ۲۰ ساله داره کابوسم و بدبختیم و بیچارگیمون و نابودیمون از این مریضی شروع شد خدانکنه داشته باش ...

عزیزم چرا پییش یه دکتر ایمونولوژی خوب نمیبریدش ؟ من هم برادرم مشکل آسم داشت پیش دکتر شهرام سیدی رفت خیلی حالش بهتر شده.