2777
2789
چه مدلی میزنی؟ 

من لبام از اول بزرگ بود هر دفعه روسی زدم ک فقط،برجسته بشه بعد از،دو سه سال دیگ،ژلم ک نزنی،حالت لبت عوض میشه،کلا

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برندش رو یادم نیست ولی تازه زدم  مدل عروسکی۲سی سی

هر سی سی ۲میلیون

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
منم رووفیل زدم گوله شد و حرکت کرد اصلا هم از بین نمیرفت آنزیم زدم

من چند ساله میزنم دقیقا بعد از،۶ یا ۷ ماه جذب میشه مجدد میزنم

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اااااا خیلیه ۴سیسی میترسم بهم نیاد اصلا ☹️

نه گلم اول میرب یه سی سی میزنی، دوباره دوسه ماه دیگ یه سی‌سی دیگ، تا بشه 4سی سی، اصلا متوجه نمیشی، من خودم سه چهار سی سی زدم اصلا معلوم نیس 

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 
فکر میکنم برای من عمقی تزریق کرده بود الان دیگه میترسم به دکترا اعتماد کنم

تهرانی؟

من امروز زدم یه برنده کره ای بود اسمش یادم رفت هر سی سی ۲۵۰۰ به شوت لبم ورم داره و خیلی درد میکنه

دردش زباده؟ وای استرس گرفتم 🤣🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️