2821
2789
عنوان

من و نامزدم

191 بازدید | 6 پست

من خیلی دوسش دارم

اونم همینطور

ولی من همش غر میزنم، میاد پیشم توجه نمیکنم بهش، برعکی اون هرچی من میگم میگه چشم، محبتشو نشون میده

1.من چجوری علاقمو بهش نشون بدم؟ کم رو ام یکم! 

۲.چجوری احترام بزارم بهش، رو چیزی کلید نکنمممم. 

3.کاری کنم خیلی وابستم بشه، ازچشاش نیوفتم! 

اول محبت کلامی تو پیام یا چت 

بعد حضوری دیدیش بگو دلم تنگ شده ، قربونت برم ...

دیگه را می افتی

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول محبت کلامی تو پیام یا چت  بعد حضوری دیدیش بگو دلم تنگ شده ، قربونت برم ... دیگه را می افت ...

میگه تا وقتی هستم محالم نمیکنی، سرت تو گوشیه همین میرم پیام میدی

میگه تا وقتی هستم محالم نمیکنی، سرت تو گوشیه همین میرم پیام میدی

خوب حق داره گوشیو دیگه پیشش دستت نگیر 

حرف بلد نیستی اولش نگاه کن به چشاش لبخند بزن 

نم نم حرف زدنتم میاد نگران نباش ولی دلسردش نکن

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

خوب حق داره گوشیو دیگه پیشش دستت نگیر  حرف بلد نیستی اولش نگاه کن به چشاش لبخند بزن  نم ...

خیلی ناراحتم که نمیتونم نشپن بدم احساساتمو

پدرمم اینجوری بود که از مادرم جدا شدـ

خیلی ناراحتم که نمیتونم نشپن بدم احساساتمو پدرمم اینجوری بود که از مادرم جدا شدـ

خوب حالا که می دونی پس وارد کار شو 

سخت نیست همین الان پیام بده بگو دوستت دارم

فردا دیدیش دیگه دستت گوشی نباشه وبهش نگاه کن زل بزن به چشاش لبخند بزن بگو دوستت دارم ،دردت به سرم و....

زیاد سخت نیست ،تو وقتی پذیرفتی پس می تونی 

راستی غرم نزن