2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

86 بازدید | 9 پست

واقعاً چه آدمای چوسی ، برخی تایپک  بارها گفتم حذف بشه نادیده گرفتن،

بعد یه تاپیک تبلیغاتی زدم سریع پاک کردن ، چقدر آدم بخیل و تنگ نظر

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید

به نی نی یارا گفتی چین تسن

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمای چی😐😐😐

نوشته تسن

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

🤣🤣

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

چرا کاربریت رو نچسوندن گفتی چوسو بهشون

اره فدات، بعضی ها لایق احترام نیستن

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
اره فدات، بعضی ها لایق احترام نیستن

😅😅😅کاربریت رو نترکونن عزیزم

چرا کاربریت رو نچسوندن گفتی چوسو بهشون

چون موقعیت هارو درک نمی کنن

😅😅😅کاربریت رو نترکونن عزیزم

عیب نداره، می دونی بخاطر بازدید بالاشون ، چقدر هزینه تبلیغات می گیرن بخاطر من و شماست که پول درمیارن، به اینطور رفتار. می کنن