2789
عنوان

شوهرشماهم🙊

999 بازدید | 66 پست

بچه ها شوهراتون یا رلتون یسره قربون صدقتون میرن یان شده یسره قربون صدقه برن و کم کم ..کم شده باشه 

مردا مث مازنانیستن ک یسره قربون صدقه برن

شماچطورین باهاتون

من طرفم خیلی خوب بود ولی الان میگه ها ولی مث قبل نه میگه دغدعه فکرم درگیر راس میگه اینوقبول دارم ولی همیشه کلیپاوپستای عاشقانه میفرسته

بنطرتون دوس داشتن ب یسره ابرازعلاقه س یا نشون دادن

خدایی هرصبح ک میره سرکارمن خوابم پیام صبح بخیرعاشقانه میده چندین بارتماس پیام میدیم تاوقتی میره خونه امابشدت کلمات عاشقانه نمیگه ...براشماهم اینطورن؟

خدایاشکرت...❤️

بستگی داره شدتش چقدر باشه 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

خب کافیه دیگه

همسر من اوایل کمتر بود الان بعد ۲.۳ سال عقد و نامزدی

یک سال و نیم عروسی

روز ب روز بیشتر شده انشالله که همینطور میمونه😐

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط غر میزنه نق میزنه با بچم دعواش میشه وااااای الان چند مدته یه روز خوش خوش نداشتم 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 البته ما از اول مشکل داشتیم حس میکنم همون اول حس کرد اشتباه کرده دیگه بعد که بچه دار شدیم شاید داره تحمل میکنه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خب کافیه دیگه همسر من اوایل کمتر بود الان بعد ۲.۳ سال عقد و نامزدی یک سال و نیم عروسی روز ب روز ب ...

ایول انشالا خوشبخت باشی عزیزدلم عشقتون ابدی و پایدار

خدایاشکرت...❤️

دقیقا دنبال چی هستی  بدبخت مردها میرن بیرون و هزار جور حرف از گرونی حس ندارن پیام بدن  خ ...

نمیدونم شاید زیادی رو دوس داشتن حساسم همه چیزو دوس داشتن میبینم بدم میادسردبشه خدایی نشده

خدایاشکرت...❤️

عزيزم اى كاش لال باشن ولى ادم باشن تجربه بهم ثابت كرده اين پسراى زبون باز دست به خيانتوس عاليع

جدی اره میگنا میگن زبون بازا خیلی خطرناکن😂😂👌

خدایاشکرت...❤️

فقط غر میزنه نق میزنه با بچم دعواش میشه وااااای الان چند مدته یه روز خوش خوش نداشتم 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 ...

ن انشالا ک اینطور نیس متاسفانه شرایط و جو بداقتصادی فکر همرو بهم ریخته

خدایاشکرت...❤️

ایول انشالا خوشبخت باشی عزیزدلم عشقتون ابدی و پایدار

قربون ت دوستم همچنین شما

اینم بگم همسر منم تو چت زیاد اهلش نبود

بعد که رفتیم زیر ی سقف بهتر و بهتر شد

نگران نباش🫂💙

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
قربون ت دوستم همچنین شما اینم بگم همسر منم تو چت زیاد اهلش نبود بعد که رفتیم زیر ی سقف بهتر و بهتر ...

عه واقعا چ خوب خوشبختی بدرقه زندگیت خوش قلب جان

خدایاشکرت...❤️