2777
2789
عنوان

گشایش مالی💔

142 بازدید | 7 پست

طلاهامو فروختم برای وام وقتی ۱۴۰۰ اینا بود توی این دو سه ماه کلی ضرر کردم

حالا بانکی که رفتم برای وام بودجه نداره و افتاده انگار بعد عید اونم تا برج دو سه

تا یه قدمی خرید ماشین رفتم انگار اما همه چی کن فیکون شد و همونی که داشتمم رفت انگار

ناراحتم اما میخوام اینبار ختم سوره واقعا بخونم تا خدا تو کارم گشایش ایجاد کنه بچه ها کسی راهکاری دعایی چیزی بلده بگه؟؟ تجربه داشتین؟؟

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این جواب گرفتم به لطف خدا

طریقه ختم سوره واقعه برای رزق و روزی به این ترتیب است که باید آن را از شنبه شب شروع کرده و در هر شب 3 مرتبه سوره واقعه را تلاوت کنید و تنها در شب جمعه هشت مرتبه آن را بخوانید و این عمل را در پنج هفته ادامه دهید. لازم است پیش از تلاوت سوره واقعه در هر مرتبه این دعا خوانده شود:

«اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً واسعا حَلاَلاً طَيِّباً مِنْ غَيْرِ كَدٍّو اِسْتَجِب ْ دَعْوَتَنَا مِنْ غَيْرِ رَدٍّ وَ أعُوذُبِکَ یا اللهُ مِنَ الْفَضِيحَتِين الفَقر وَالدِّينِ وَاِدْفَعْ عَنِّي هَذَيْنِ بِحَقِّ الامَامِيْن الحسن وِالحُسَين علیهما السلام بِرَحْمَتـِكَ ياارحم الراحمين  وَ صَلَّی اللهُ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاَهِریِنَ. »

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

سلام روز دوشنبه وچهارشنبه 40بار سوره تکاثر بخون و پنجشنبه 40 بار سوره نصر به شرط مداومت فوق‌العاده مؤثره برای روزی و ثروت به شرطی که مداومت داشته باشی نتیجه میده من نتیجه گرفتم، وقتی کاری میخواید انجام بدید یا مثلا ماشین بخرید به کسی نگید انجام که دادید بگید چشم میخوره جور نمیشه، هر روز 80بار الحسیب بگید به نیت دفع دشمن،، هر روز نزدیک اذان مغرب اسفند با تخم گشنیز و کندر مخصوص دود کردن دود کنید

سلام روز دوشنبه وچهارشنبه 40بار سوره تکاثر بخون و پنجشنبه 40 بار سوره نصر به شرط مداومت فوق‌العاده م ...

دقیقا انگار چشم شور بود

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
دقیقا انگار چشم شور بود

اول ماه خروس قربونی کنید، در مواقعی که گره تو کار میفته یه تخم مرغ تو کیسه فریزر بزارید نمک و اسفند بریزید گره بزنید بندازید بیرون خونه تا بشکنه بعد یه تیکه از پوست همون تخم مرغ را با اسفند و نمک دود کنید چشم برطرف میشه، صدقه بدید 

تجربه اشتباهی که کردی رو داشتیم 

هیچوقت بانک وام نمیده قبل عید میگه برین بعد عید بیایین بچه هایی که میخونید این تاپیکو اشتباه خواهرمو این خانوم رو نکنید خواهرمم برا وام بنده خدا ۶۰ گرم طلا فروخت به غیر اینکه وام ندادن طلا بعد فروش طلاهایه خواهرم خیلی خیلی بالا رفت اونجام ضرر کرد برا همین من از طلا بدم میاد به شانس ما جز ضرر چیزی نداشت اون موقع گرمی صد فروخت سال ۹۶ یا ۹۷ یه دفعه ای رفت شد یک میلیون