2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟ شما برای اندومتر از دادین؟؟

اره واسه آندومتریوز دادم ....کیست داشتم تو سونوگرافی زده بود شکلاتی دکتر این آزمایش رو نوشت جوابش ۹بود ...دکتر گفت مشکلی نیست فقط کیست ساده ست با دارو حل شد

لا إله إلّا اللّه
اره واسه آندومتریوز دادم ....کیست داشتم تو سونوگرافی زده بود شکلاتی دکتر این آزمایش رو نوشت جوابش ۹ب ...

بلا دور قشنگم.بلا دور باشه.

من مادرم دیواره رحمش ضخیمه‌.از داد دکترش گفت  اگر یائسه شده باشی باید رحمتو در بیاری

خدادرو قشنگم.بلا دور باشه. من مادرم دیواره رحمش ضخیمه‌.از داد دکترش گفت  اگر یائسه شده باشی با ...

اهان پس ....خداروشکر جوابش خوبه چون اگه بالا بود یعنی سرطان تخمدان ...تو سن پایین این آزمایش واسه اندومتریوز هستش ولی تو سن بالا واسه سرطان تخمدان ....خداروشکر جوابش سالمه

لا إله إلّا اللّه
خدا براتون حفظش کنه سر چ مشکلی این ازمایشو براش نوشتن  من سه سال پیش آندومتریوز داشتم دکترم بر ...

مامان شهریور ماه ۴۰ روز خونریزی داشت. اندومترش ضخیم شد.

یبار کورتاژ کرد.خونریزیش قطع شد.

باز ضخامت اندوش بالاس.و دو تا کیست کوچیک داره.حالا دکترش گفته اگر یائسه شده باشی باید رحمتو در بیاری

اهان پس ....خداروشکر جوابش خوبه چون اگه بالا بود یعنی سرطان تخمدان ...تو سن پایین این آزمایش واسه ان ...

خدا خیر دوعالم بهت بده.

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه‌خیالم و راحت کردی

مامان شهریور ماه ۴۰ روز خونریزی داشت. اندومترش ضخیم شد. یبار کورتاژ کرد.خونریزیش قطع شد. باز ضخامت ...

عمه منم بخاطر ضخامت اندومتر چند روز پیش کورتاژ کرد 

ان شاالله بلااز مامانت بدور باشه