2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس اپیدمیه 🤣🤣🤣

اره بابا😅. من ترمز میزدم مربیم میگف سرم و داغون کردی میکشمت 😂.بعضی وقتام وشکونم میگرفت😁.در کل خیلی اون ۱۲ جلسه حال داد.جاهای تفریحی میرفتیم مثلا جاده چالوس .تونل .بزرگراه اهنگ میذاشتیم استوری میگرفتیم  

اره بابا😅. من ترمز میزدم مربیم میگف سرم و داغون کردی میکشمت 😂.بعضی وقتام وشکونم میگرفت😁.در کل خیل ...

خوش به حالت چه کیفی کردی من همش استرس دارم که خاموش نکنم ، خاموش هم که میشه همش فک میکنم الان تو دلش بهم میگه این دختره چقدر خنگه

خوش به حالت چه کیفی کردی من همش استرس دارم که خاموش نکنم ، خاموش هم که میشه همش فک میکنم الان تو دلش ...

خب مشکلت اینه ک مربیت حتما خشکه و باهات رفیق نیس.من خیلی تحقیق کردم ک این مربیم انتخاب کردم من صفر بودم ولی در عین اینکه کامل یادم داد باهامم رفیق بود با اینکه هم سن مامانم بود.در عوضش امتحان شهری ک از استرس رد شدم با یه آقا رفتم کوفتم کرد انقد خشک و تو مخ  و چرت بود.وقتی میخای خاموش کنی کلاج و تا ته فشار بده خاموش نمیشه

خب مشکلت اینه ک مربیت حتما خشکه و باهات رفیق نیس.من خیلی تحقیق کردم ک این مربیم انتخاب کردم من صفر ب ...

وای مرسی که بهم این نکته رو گفتی ❤🙏

راستی برای آیین نامه حتما باید کتاب رو بخونم یا پی دی اف هایی که توی نت هست رو بخونم حله؟