2777
2789

سلام ب همگی من ی مدت نبودم بعد مدت ها گفتم بیام سایت ی سوال ازتون بپرسم

من با ی آقایی هستم ک خیلیییی دوستم داره و بهم اهمیت میده و خیلی زیاد بهم محبت می‌کنه

ولی در کنارش ی اخلاقای خاصی هم داره ک زیاد باب میلم نیست دوست دارم تغیرش بدم البته اینم بگم گاهی وقتا خودمم مقصرم

اول اینکه سر ی موضوعی ک کاملا بی تقصیر بودم و برای جفتمون ی کاری کردم ک نباید میکردم و فهمید و از همون روز نسبت بهم بی اعتماد شد و کات کردیم ی روز دووم اوردیم و باز بهم برگشتیم

الان بعد از گذشت چند ماه گاهی وقتا تا بحثمون میشه میگ تو دروغگویی اون شب بهم دروغ گفتی!

ولی واقعا فقط همون ی بار بود هیچوقت دیگ بهش دروغ نگفتم

ولی بد نام شدم تو چشمش حس میکنم نمیتونه مثل قبل بهم اعتماد کنه و این اذیتم می‌کنه من نمیخام از دستش بدم

دو

وقتی دوتایی پیش همیم حتی چند روز همه چی اوکیع بعد ک میریم با دوستامون بیرون بیخودی بهم تهمت میزنه ک تو نگاه فلانی کردی مثلاً!

در صورتی ک من اصلا ب کسی حتی فکرم نمیکنم

سه

وقتی عصبی میشه سریع میگ نمیخامت!

بهم زنگ نزن و تموم شد همه چی!

بعد باز پشیمون میشه

اوایل اینجوری نبود بخاطر همون جریان ک گفتم اخلاقش عوض شد

وقتایی ک عصبی میشه تو ذهنش هزارتا سناریو میچینه چیزایی ک حتی من ب فکرمم حتی نمی‌رسه رو بهم نسبت میده

وقتیم ک عصبی میشه در حد ی تو گوشی بهم میزنه بعدش سریع پشیمون میشه خودشم

می‌دونم مقصر خودمم بازم میگم ولی میخام مثل قبل بشه چون میدونم واقعا دوستم داره و نمیخاد از دستم بده بهم ثابت کرده

توهین نکنید فقط مرسی از همگی ک نظر میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قضیه روتعریف کن؟ من احساس میکنم بیخودی‌خودتو‌گناهکار جلوه میدی اون پسره ام شکاکه 

سر اینکه من ب دعا نویس زنگ زدم ک باباش راضی بشه 

ب اصرار خواهرم من خودم هیچ اعتقادی ندارم 

این فرافکنی میکنه

یعنی میگه سال۱۳۶۰ تو فلان حرف زدی فلان کار کردی

تو هر دعوایی

نمونش بابام😑

مامانم از دستش عاصیه میگه کاش بمیره😐

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

یعنی چی چرا خودت مقصر میدونی خواهر من. 100% مقصر اونه. بی اعتمادی ریشه آدم نابود میکنه  اینو من نمیگم کل جهان میگن اونایی که درسشو خوندن میگن   خواهر من  این بی اعتمادی داره ریشتو  نابود میکنه از شاخ و برگات گرفته تا برسه به ریشت   اخه چرا تو مقصر باشی  مگه ما به شوهرامون دروغ نمیگیم مگه ما ها وقتی  میریم بیرون به همه نگاه نمیکنیم  این امکان وجود نداره که شوهرم بیاد بگه چرا به اون نگاه کردی  تو هرزه ایی   مردی که نخوادت  همینجوری زجرت میده  

منم ‌شوهرم براش سوءتفاهمی پیش اومده بود   حلش کردیم  فقط هم 10 دقیقه در موردش حرف زدیم دیگه نه از عشق و علاقش کم شد  نه از اعتمادش  هیچی نسبت به من کم نشد   ما زن و شوهریم 10ساله زندگی میکنیم تاحالا شوهرم دست رو بلند نکرده چرا ارزشتو کم میکنی اون عوضی که باشه  که هم عنگ میذاره روت هم میزندت  تو باید خیلی زرنگ تر باشی. بی خیالش شو   تو درک میکنی که شاید همه مشکلات تقصیر توئه بعد مگه اون چه خریه که درک نمیکنه  و خب نمیبخشدت  

ریپلای جواب نمیدم دانشجوسال اول کارشناس مامایی  درخواست دوستی ندید لایک نکنید  مرسی 💔دنیااگه عدالت داشت مردهم بکارت داشت💔
ثابت کردم هر از گاهی ب روم میاره 

یجوری بدبین شده نمیتونه ازیاد ببره انگار شوهرمنم اگ بخوام دعانویس براش بگم مطمئنم ولم نمیکنه همش ب روم میاره....یبار مادرم برا خالم ک بچه دار نشد رفت موقع بحث میگه شما اهل جنبل وجادویین😑😑😑😑درصورتیکه ده ها بار گفته مادرخودشم رفته

سر اینکه من ب دعا نویس زنگ زدم ک باباش راضی بشه  ب اصرار خواهرم من خودم هیچ اعتقادی ندارم  ...

خب این قضیه دروغش کجاست؟ من فک کردم توخیانت کردی که انقدر عذاب وجدان داری!!!! موقعیتش چیه خونه ماشین داره؟ من احساس میکنم تودرمقابل اون اصلا اعتماد بنفس نداری