2777
2789
عنوان

درونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست

منم همینم

از وقتی رفتم سرکار بهتر شدم 

بالاخره این دوره همچی به زبونه همکلاسی داشتیم معدل ۱۳ هی میفتاد ولی  یجوری ح میزنه تو جمع انگار خیلی بلده

منم کلا در سکوت 

گمشده در رویا...❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین هر ادمی مکمل خودشو داره همه قرار نیست از ادم برونگرا و مثلا پرحرف خوششون بیاد مثلا کسی ممکنه ...

رفیقام چنتا چنتا رفیق دارن هر روز قرار میذارن بیرون، ولی من چی🙁😕

رفیقام چنتا چنتا رفیق دارن هر روز قرار میذارن بیرون، ولی من چی🙁😕

من به عنوان درونگرا تنهاییامو دوس دارم ولی فکر کنم تو اصلا خوشت نمیاد

به نظرم پس اینطوری افسرده میشی

شروع کن خودت رفیقاتو دعوت کن برین بیرون

اولش سخته

یا مثلا میگم برو موسیقی صرفا یک هنر یا ورزش یاد بگیر که تو اجتماع باشی و تو یه موضوع خاص با کساییکه همفکری داری ارتباط برقرار کنی تا کم کم وارد اجتماع بشی 

از خواستگارت بپرس 

خب اون از جمع خوشش میاد،همیشه تو جمع بوده،حتی پرسیدم گفت ازدواج کنیم هم دوس دارم بریم دورهمی 😑،من ولی سفر خارجیو ترجیح میدم تا دورهمی،بیشتر سفر دوس دارم،سر این میخوام رد کنم،میدونم با هم نمیسازیم😑🙄

من به عنوان درونگرا تنهاییامو دوس دارم ولی فکر کنم تو اصلا خوشت نمیاد به نظرم پس اینطوری افسرده میش ...

پسر خجالتی هستم، زیاد نمیتونم رفیق پیدا کنم

فکر میکنی اگر پیشقدم بشی چه اتفاقی ممکنه بیوفته ؟ مسخرت میکنن؟

نه کسی مسخرم نکرده، دوست معمولی دارم ، ولی میدونم زیاد باهام حال نمیکنن، چون یخورده پایه دیوونه بازیا و اینجور مسائل نیستم، یخورده جدی هستم و سنگین، نمیتونم یخورده مسخره بازی در بیارم

نه کسی مسخرم نکرده، دوست معمولی دارم ، ولی میدونم زیاد باهام حال نمیکنن، چون یخورده پایه دیوونه بازی ...

اها متوجه شدم چجوری انگار رفیقی نداری مثل خودت باشه و حتی شاید کنارشون خیلی اون حس امنیت نداری تا راحت هر کاری رو انجام بدی درصورتیکه ادمایی مثل اخلاق تو شک نکن زیادن فقط باید پیدا کنی 

پیدا کردن هم با تو اجتماع بودن به دست میاد 

میدونم سخته برات

ولی من حتی پیش روانشناسم رفتم بهم میگفت اگر از شرایط حال راضی نیستی فقط باید تغییر کنی وگرنه تا همیشه تو همین حالت میمونی برای تغییر هم تاوان ها رو قبول کنی حالا برای شما مثلا یا باید این تاوان رو قبول کنی که یسری رفتارایی که از نظر دوستات باحاله انجام بدی و حتی کارایی که خودت دوسداری یا اینو قبول کنی تنها بمونی یا تو هر اجتماعی که میری سعی کنی ادمایی مثل خودت پیدا کنی تا ازت توقع مثلا مسخره بازی نداشته باشن 

اگر برات سخته و دوستداری وضعیتت تغییر کنه پیشنهاد میکنم چند جلسه ای پیش روانشناس بری برای من خوب بود واقعا نه خیلی ولی بازم 

من برادری دارم که مهندس کامپیوتر هست و تمام زندگیش برنامه نویسی و کد زدن و .. هست و حتی دیدم رفاقت اونطوری صمیمی نداره و اصلا بیرون نمیره بیشتر درباره ی کاراش با کسی ارتباط داره ولی خب دیدم چون کنار مثلا منکه خواهرشم راحته میتونه گاهی از اون فاز جدیش خارج بشه و حتی کارای بامزه و حرکات خنده دار انجام بده این نشون میده حتی درونگرا ها هم اگه جایی حس امنیت داشته باشن از اون حصاری که برای خودشون کشیدن میتونن بیان بیرون 

برای همین شاید نیاز داری رفیقایی داشته باشی که کنارشون احساس امنیت بکنی تا بتونی حتی یسری رفتارایی که خیلی دوستداری انجام بدی 

بازم اینا نظر من و ادم باید تو یه موقعیت باشه تا ببینه چیکار میکنه من الان دارم صرفا حرفشو میگم.