2777
2789
عنوان

درونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست
ولی من انقد درونگرام  حتی چیزایی ک بلدمم هیچ وقت جواب نمیدم  اصلا داوطلب نمیشم  بخ ...

بعد جالبه کسایی که هیچی توی‌خودشون ندارن ولی چون زبون دارن راحت مخ استاد یا دبیرو میزنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه درونگرا سخت رفیق پیدا میکنه،چون وقتی اجتماعی نباشی ،دیوونه بازی در نیاری یخورده ازت دوری میکنن

منم قبلا اینطور بودم اما الان خیلی وقته تغییر کردم میتونی تغییر کنی.

من از اولش برونگرا نبودم خیلی کم حرف می‌زدم و حالت افسرده داشتم ب مرور با کمک مامانم و مشاور مدرسه تغییر کردم و الان خیلی از خودم راضیم.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
بعد جالبه کسایی که هیچی توی‌خودشون ندارن ولی چون زبون دارن راحت مخ استاد یا دبیرو میزنن

دقیقاااا به شدت قبول دارم 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

حالا همشونم اینطور نیستن😐😂 

منم میونم خیلی با دبیرا خوبه یعنی اصلا باشون رودرواسی ندارم و راحتم خیلیم دوسم دارن.

و ب تنها کسی ک توجه میکنن تو کلاس بی شک میتونم بگم من هستم ولی همیشه تو چنتم حرف مفید واسه گفتن دارم و کلا آدمی نیستم ک تو خالی باشم و حرفامو مثل باد هوا بگم.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
منم درونگرام و خجالتی😂

من خیلی دوست دارم درونگرا باشم اما لامصبی نمیتووووونم😂🥺

آره دیگه شما درونگرا ها حرفاتون قشنگه 😂

#برونگرا😬😂

من فک میکنم متغیریم 

بعضی وقتا جلوی بعضیا خجالتی کم حرف. 

استرسی 

تو ی جمع خاصی که قرار می‌گیرم بشدت اظطراب دارم که چی بگم که سوتی ندم ؛ضایع نشم؛ای وای با این فکر بقیه چه فکری میکنن در مورد از این فکرای مزخرف 

ولی بعضی وقتا هم اجتماعی ؛پر شور 

ببین هر ادمی مکمل خودشو داره

همه قرار نیست از ادم برونگرا و مثلا پرحرف خوششون بیاد

مثلا کسی ممکنه عاشق هوش تو بشه و براش جذاب باشه

روی نقات قوتی که داری کار کن

اما درکل تو اجتماع بودن و اینکه بتونی حق و حقوق خودتو بگیری و ازش دفاع کنی مهمه 

لازم نیست حتما دوستان زیادی داشته باشی

صرفا بودن کنار کساییکه با تو همفکر هستن و تو رو درک میکنن کافیه 

منم‌درونگرام انقدر هم شدید که حتی تو مجازیم نمیتونم دوستی تو گروها پیدا کنم..البته دوست همجنس خودم

تو اجتماع هم جز سلام علیک با اطرافیانم نمیتونم با کسی ارتباط کلامی بگیرم..به نظر منم برونگراها موفقترن..و مادرونگراها رو بیشتر دست وما چلفتی میشناسن یا هم خجالتی

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..