2777
2789
خرید عید کردم تموم شد حدودا مانتو  شلوار  کفش کیف  شال کمربند  لوازم آرایش و ر ...

یه عالمه خرید کردی زاتن دیگ چی میخوای 😂

خوش بحالت منم خرید‌میخوام.. عکساشونو اگ خواستی بزار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نخریدم .منتظر واریز حقوقم اما فقط یه مانتو میخرم بقیه اش بره برای قسط 😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

نخریدم و نخواهم خرید 

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

شوهرم یه پیرهن شلوار میخره تمام منم دادم خیاط 

برا پسرمم خریدیم 

خونه رو هم کمی مرتب و تمیز کردم احتمال داره خونمون عوض کنیم دستور دلم نمیره شیشه هارو پاک کنیم پرده هارو بشوریم 

هفته ی دیگه وقت دارم برا معاینه ی چشم 

پیرامون قراره عوض کنیم روز ب روز هم وسایل میرم بالا چهار روز پیش می‌گفت ۱۹امروز رفتیم میگه۲۴ واقعا در استرس ترین عیده برام

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ماامروز سه کیلو پیاز خریدیم ۱۰۰تومن

خسته نباشی دلاور خدا قوت قهرمان 

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑