2777
2789
عنوان

اشکم بند نمیاد😭

125 بازدید | 12 پست

از ادما و حرفاشون از همه چی بدم میاد 

خیلی خستم 😭

ذره ذره ی بدنم درد میکنه... 

کسی بوده که افسردگی داشته باشه و خوب شه بدون دارو

روانپزشک فقط دارو میده؟ 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

روانپزشک بله فقط دارو میده 

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ورزش کن کم کم شروع کن آهنگ بزار گل و گیاه بکار بخر برو قدم بزن خدارو شکر کن امیدوار باش فقط خودتی که ...

اخه هیچی خوشحالم نمیکنه حس میکنم الکی دارم زندگی میکنم 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 
پیش روانشناس برو  روانپزشک دارو می‌ده

رروانشناس هامون فقط اقا هستن😞

من راحت نیستم باهاشون حس میکنم درکی ندارن

اخه هیچی خوشحالم نمیکنه حس میکنم الکی دارم زندگی میکنم 

خیلیامون اینطوریما بهش پرو بال ندهدبرچسب نزن رو خودت با روانشناس حرف بزن اگر صلاح دونست ارجاع میدهدبه روانپزشک به خودت تلقین نکن 

رروانشناس هامون فقط اقا هستن😞 من راحت نیستم باهاشون حس میکنم درکی ندارن

اگه می‌خوای خوب بشی سعی کن قران زیاد بخونی من با قران حالم خیلی بهتر شد معنیش هم بخون