2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از فامیلمون پرسیدم بابت طلا دست دوم گفت فرقی نمیکنه سودش همونه فامیلمون طلاسازه

اجرت ساخت طلای دست دوم نداره الان اجرت ها از ۸درصد تا ۱۵ به بالا هست تفاوت قیمتیه زیادیه .  بعد طلای دست دوم سود یا ۲درصد یا اصلا نمیگیرن اما طلای نو رو ۷درصد میگیرن

نمیخوای استفاده کنی

ن می‌خوام فقط پس انداز کنم چون الان تو عقدم شوهرم ۵۰ تومن داره میگ بخرم ک موقع عروسی بفروشم خرج عروسی و خونه و... کنم برا همین می‌خوام سود کنم ضرر نباشه دیگ ک دم عروسی ی گوشه ای رو بگیره دیگه

اجرت ساخت طلای دست دوم نداره الان اجرت ها از ۸درصد تا ۱۵ به بالا هست تفاوت قیمتیه زیادیه .  بعد ...

خوب من پرسیدم گفت ممکنه به عنوان طلا دست اول با سود 7درصد بدن یا دست دوم سود 4درصد بدون سود نیست گفت خونگی بخری بهتره مغازه دار ممکنه بهت بندازه چون بالاخره اوناهم باید سود ببرن بدون هیچی نیست

ن می‌خوام فقط پس انداز کنم چون الان تو عقدم شوهرم ۵۰ تومن داره میگ بخرم ک موقع عروسی بفروشم خرج عروس ...

خوب پس طلا آب شده بخر من مهر 19تومن خریدم الان شده 32 تومن البته پول گذاشتم روش النگو ساخت فامیلمون بدون اجرت وسود اینا کلا 4تومن از النگو بازار ارزونتر شد