2777
2789
عنوان

سوهان کشی بینی بعد از عمل

3390 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من الان ۱ سال و ۶ ماهه عمل کردم بینیمو

و از نیم رخ یکم قوز داره 

بالای نوک بینیم تورفتگی ایجاد شد و بالاش استخونش زده بیرون

دکترم گفته برم سوهان کشی خیلی استرس دارم بد بشه یا تعغیر نکنه؟ کسی تجربشو داشته کمکم کنه؟ امکانش هست بد بشه یا درست نشه؟

اوووف دردم اومد😑😑😑

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سوهان کشی رفتم 

داشت قرچ قرچ‌غضروفمو میبرید منم پشمام ریخته بود ولی فرقی نکرد هیچ‌تر زد توش 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
منم یه تیکه از استخون بینیم اضافی بود برام سوهان کشیدن بی حسی میزنه ولی خوب چشماتو ببند اصلا نگاه ن ...

درد نداره اصلا؟؟؟؟ کبود شدید؟؟؟ ورم تا چه مدتی داشتی؟ من میترسم بد تر بشه یا خرابش کنه یا بازم ۱ سال صبر کنم ورم اینم بره

درد نداره اصلا؟؟؟؟ کبود شدید؟؟؟ ورم تا چه مدتی داشتی؟ من میترسم بد تر بشه یا خرابش کنه یا بازم ۱ سال ...

درد داشت مخصوصا بعدش، ورمشم زمان میبره تا بخوابه

نه خوب ایرادش برطرف میشه