2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 5794 بازدید | 41 پست
تقصیر شوهرت تو این گرونی چیه؟

وسایل ها بدون اجازه داده به کسی بره مسافرت 

بعدم تلوزیونم مون خراب شده‌  پول دستمون میاد میخواد بده به کسی چرا برا عروسی دوستش اون قرض کرده اون دو جا میده پول رو این  میخواد یک جا بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایل ها بدون اجازه داده به کسی بره مسافرت  بعدم تلوزیونم مون خراب شده‌  پول دستمون میاد ...

مث شوهر من بم گفته پیش داداشت قرض کن  پیشش قرض کردم گفتم خو دیگه ده تومن داداشم داده بیست تومن خودمون انشالله دیگه رتبمون میاد بالا وام میدن .. دیدم سکوت کرده اخرش گفته ن ۲۰ تومن  رو دادم دوستم ماشین بخره  حالا بم گفته پیش باباتم قرض کن تا خودمون به بدبختی ۵۰ تومن وام بدون ضامن بدن میخام بترکم خودمون ن ماشینی ن خونه ای هیییچی .. ای یجا ۲۰ تومن داده دو ستش  تا اون تو دو سه ماه خرد خرد پس بده  اگر میدونستم پیش داداشم براش قرض نمیکردم 

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

مث شوهر من بم گفته پیش داداشت قرض کن  پیشش قرض کردم گفتم خو دیگه ده تومن داداشم داده بیست تومن ...

درکت میکنم 

همسرم امسال تصادف کرد و الان ۳۵ میلیون بدهکاریم دوستش  پول خواست  گفت ندارم  اون خیلی لازم داشت گفت یک ماه پس میدم الان قراره ۵ تومن بده ۵ تومنم بعد ماهم یه وام خونگی ده تومنی داشتیم گفتم من طلا فروختم قسط دادم قرض کردم قسط دادم الانم باید خودم‌خرجش کنم میگه صبرکن بعد عید میخریم اون موقع تیوی ده میلیونی ۲۰ هم رد میکنه  من خریدن یا نخریدنش مهم نیست برام ولی از اینکه اونا دارن لذت زندگی شون میبرن من باید جورش بکشم سختمه موقع عروسی خودم کسی یه قرون کمک نکرد

همسرشماهم اشتباه کرده زحمت بکشید  بدی یکی دیگه 

ان شاالله  مشکلات همه زود حل بشه

ای خدا چند هفته پیش شوهرم زورم کرد یک مقدار سکه پارسیان که برای کادو بچه هام و مناسبتها بود بفروشم دارم می‌سوزم پولها رو گرفت گذاشت بانک خدایا من اشتباه کردم تو رو خدا هر کس هر چی داره نزاره شوهرش بفهمه من دلم سوخت پول لازم داشت وقتی سکه ها رو فروخت اون کارش هم بهم خورد.هیچ وقت دلتون برای کسی نسوزه مخصوصا مردها 

من چی بگم که شوهرم یواشکی به یکی پول قرض داد بعد ماشین معامله کرد 

فروشنده مهلت نداد برای پرداخت اینم پول داده بود قرض طرفم میگفت ندارم صبر کن 

شوهرم گفت طلای خواهرتو قرض بگیر پس میدم منم قرض گرفتم😭 روزی که طلاشو فروختیم دو و شصت بود طلا ظهر ۳ تومان رو رد کرد الان دو و هفتصده چرا مردا بفکر زن و بچشون نیستن دارم دق میکنم الان چی میشه میاد پایین بنظرتون یا ن پول یک النگوشو دارم الان بخرم یا صبر کنم