2777
2789
عنوان

انتقال جنین و انتظار

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه اشتباه باشه؟

ممکنه

ب هیچی دل نبند،نمیخام ناراحتت کنم اما همون میشه ک خدا بخواد،یه خانم ظهر با ۳تا بیبی مثبت بتاش منفی شد

یکی با یه بیبی هاله خیییلی کمرنگ مثبت شد

بیخیال باش و انشالله هرچی خیره

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
واقعا دارم مامان میشم؟

اره عزیزم

انشالله سالم بیاد بغلت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ممنون عزیزم یعنی خیالم راحت باشع؟اخه خیلی نگرانم نکنه اشتباه شده باشه

نه اشتباه نشده.....پاشو برو همین الان......خیالت راحت.....مواظب خودتم باش

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
برا من جنین فریز بود روز تخمک گذاریت فک کنم انتقال میدن بین دو پریود

اها ان شالله به سلامتی عزیزم🥰

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
نه اشتباه نشده.....پاشو برو همین الان......خیالت راحت.....مواظب خودتم باش

من فردا باید برم ازمایش خیلی میترسم اصلا تاالان هیچ وقت بی بی چک مثبت نداشتم الان ک مثبت شده از استرس دارم میمیرم

ممکنه ب هیچی دل نبند،نمیخام ناراحتت کنم اما همون میشه ک خدا بخواد،یه خانم ظهر با ۳تا بیبی مثبت بتاش ...

اخه هیچ وقت بی بی چک مثبت نداشتم دفعه سوم انتقالمه  خیلی خوشحالم امیدوارم که مثبت باشه

دعا کن واقعا مامان شده باشم ۱۲سال منتظرم التماس دعا بخدا هنوزم باورم نمیشه بی بی چکام مثبت شدن

الهی عزیزم مامان شدی خیالت تخت تگم کنیا فردا پس فردا برو آز

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
من فردا باید برم ازمایش خیلی میترسم اصلا تاالان هیچ وقت بی بی چک مثبت نداشتم الان ک مثبت شده از استر ...

خدا نکنه عزیزم.......انشاالله فردا با شادی از آزمایشگاه برمیگردی......من رو همین جا ریپلای کن و خبر خوش رو بهم بده🤲

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️