2777
2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم گرفته

زمان بگذره باز میشه... اگر تو هم فقط به عنوان رفیق میخاستیش اوکی بود ولی حالا که اون حسش به تو معمولیه ولی تو دوسش داری اینکه باهاش در ارتباط باشی فقط واسه تو زجره ولی بحال اون فرقی نداره.... دو روز دیگه هم میره با کس دیگه اونجوری دیگه عمرا حالت حالا حالاها خوب بشه... من جات بودم ارتباطم باهاش قط میکردم

BOO_
زمان بگذره باز میشه... اگر تو هم فقط به عنوان رفیق میخاستیش اوکی بود ولی حالا که اون حسش به تو معمول ...

چ جوری قط کنم ،؟؟؟نمیتونم

همه اش میگه منو به عنوان رفیقت ببین تا اذیت نشی

سه ماه پیش گفتم و اون گفت که بهتره اینجوری نگاش نکنم و خودم ضربه میخورم چون تا چندسال دیگه قصد ازدوا ...

چ بهتره ک از الان قیدشو بزنی چون خودش گفته قصدش ازدواج نیس فقط اینجوری تو اذیت میشی وگرنه اون تو قیدو بند احساس نیس..شاید ی کیس بهتر گیرت بیاد ازدواجی اونوقت بخاطر ایشون نمیتونی درست تصمیم بگیری 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
چ بهتره ک از الان قیدشو بزنی چون خودش گفته قصدش ازدواج نیس فقط اینجوری تو اذیت میشی وگرنه اون تو قید ...

خواستگار خیلی پولدار و خوب دارم 

به خاطرش ردشون میکنم 

خواستگار خیلی پولدار و خوب دارم  به خاطرش ردشون میکنم

بخدا اینکارو نکن من اونی ک ده سال ادعای عاشقیمو میکرد ولمکرد رفت چقد بخاطرش ضربه خوردم چ موردهای خوبی رو ازدست دادم..درحالی ک مثلا عاشقم بود.شما اشتباه منو نکن تازه ایشونم ک گفتن مثل رفیق باشید 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺