بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن با دگزا تاثیر داره ضررم داره البته ولی خب من میگم تا ده روز فکر نکنم انچنان ضرر داشته باشه
دگزا که اصلا حداقل سیپرو بهتره عزیزم ده روزه که چاق نمیشی تایک ماه بخوری صورتت باد میکنه یکم وزن اضافه میکنی اماهمینجورول کنی وزنت میادپایین از روز اولم لاغرترمیشی
دگزا نخوریااا پف میکنی پوستت خراب میشه زیرش آب جمع میشه ... سلامتیت رو به خطر ننداز دختر... به جای این کار میدونی چرا جذب نداری؟ چون تحرکت کمه همه اش دفع میشه هرچه قدرم بخوری.... یه باور اشتباهی هست ملت فکر میکنن اگر لاغر ها ورزش کنن لاغر تر میشن درحالی که یکی از شیوه های افزایش وزن برای لاغرا ورزشه... تو هیچی ماهیچه نداری بدنت همه مواد غذایی رو میگه لازم ندارم پس بریزم دور.... تحرکتو ببر بالا برقص تو خونه و به جای قند بالا یه کم کربوهیدرات بیشتر بخور مثل نون و پفک .... برای قندت هم بستنی و دلستر بخور وزنت درست میشه... تحرک نکنی همه اش دفع میشه هاا... نمیخواد مث اونا ک میخوان لاغر شن عرق خودتو در اری ولی در حد ورشت 40 دیقه ای باید داشته باشی... قرصم نخوری یهو کلیه کبدتو از کار بندازی سر یه چاق شدن سر از صف دریافت کلیه دربیاری
میگن با دگزا تاثیر داره ضررم داره البته ولی خب من میگم تا ده روز فکر نکنم انچنان ضرر داشته باشه
عزیزم این فکرا رو الکی نکن... مگ فکر میکنی بدن چیه؟ از سیمان که نیست چار تا پاره گوشت و خون ... تو بیایی هورمون هاتو دست کاری کنی سوخت و ساز بدنتو تغییر بدی ایمنی بدنتو از بین ببری میترکونی خودتو... سرخود قرص نخور حتی برای یکبار