2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط چاق بشم خیلی وزن کم دارم خیلیییی😐

تو از برگزیدگانی

کیف دنیا رو کن

صبحا لوتوس و نوتلا خامه بخور

برنج کته بخور

تو برنجت کره بریز چرب بشه

سیب زمین اب پز اخر شبا موقع خواب همیشه بخور

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اخه شرایطم جوری نیست که بتونم هرچی دلم میخاد هرموقع دلم میخاد درست کنم بخورم هرچی شام و ناهار درست ک ...

هرروز سیب زمینی ابپز بخور. ماکارونی‌. بستنی معجون. صبحا کره مربا یا خامه بخور.قرص زینک اشتها اوره. همش گرسنه میشی

پارسا پسرمامان😍
هرروز سیب زمینی ابپز بخور. ماکارونی‌. بستنی معجون. صبحا کره مربا یا خامه بخور.قرص زینک اشتها اوره. ه ...

کاش میتونستم و خونه خودمون بودم میخوردم همرو🤦🏻‍♀️

..

خوش به حالت دقیقا چندسال پیش من همه کار کردم چاق بشم نشد حالا بعد 2 بار زایمان وزنم رفته بالا نمیاد پایین حسرت اون روزا رو میخورم حال دنیا رو بکن هر چی میخوای بخور بدون اینکه عذاب وجدان بگیری بعدا خودت چاق میشی

خوب پس سنی نداری عزیزم خودت چاق میشی کم کم من سیپروهپتادین هم خوردم فایده نداشت 

میگن با دگزا تاثیر داره ضررم داره البته ولی خب من میگم تا ده روز فکر نکنم انچنان ضرر داشته باشه

..