2777
2789

الهی خوشبخترین بشی 

میگما .....وقتی خانمی مهریه شو میبخشه به خاطر جوونیش و از حقش میگذره حقیقتا ناراحت میشم ...اعصابم به هم میریزه

....تو این گرونی سکه آقایون هم حق دارنا ....ولی مهریه حقه ...حق .... 

من احتیاجی ندارم .تازه عقدم بودم 

اره والا  ادم از زندگیش خیر نبینه دیگه از مهریشم خیر نمیبینه. من دعا کردم اگه قرار باشه  مهریه خرجم بشه الهی پول کفن و دفنم بشه  🥺🥺🥺

ریپلای جواب نمیدم دانشجوسال اول کارشناس مامایی  درخواست دوستی ندید لایک نکنید  مرسی 💔دنیااگه عدالت داشت مردهم بکارت داشت💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره والا  ادم از زندگیش خیر نبینه دیگه از مهریشم خیر نمیبینه. من دعا کردم اگه قرار باشه  م ...

نه حقته واقعا حلاله .من چون طرفم روانی بود همش تهدید طلاقم نمیداد تا اینکه خودم به قاضی گفتم مهریمو در قبال طلاق بذل میکنم خود بیشرفش میگفت مهریشو میدم خب بهش فشار نمیومد دیگه هر هشت ماه یکی

نه حقته واقعا حلاله .من چون طرفم روانی بود همش تهدید طلاقم نمیداد تا اینکه خودم به قاضی گفتم مهریمو ...

وقتی ازته دل راضی نبودی که مهریه ات ببخشی و زجر و آزارت میداده حتما تقاص پس میده  تو هم ان شاء الله با اونی که واقعا لیاقتتو داره خوشبخت شی گلم 

ماهم همسایمون  زنش طلاق میخواد  چهار ساله دختره علاف  پسره طلاق نمیده  رفته روش زن گرفته. هر چند پسره حق داره  چون دختره از اول نمیخواستدش و بخاطری باهاش ازدواج کرده که بتونه بره دانشگاه چون خانواده دختره  مجرد نمیذاشتن بره دانشگاه الانن که لیسانسش گرفته با پسره نمیشینه پسره هم گفته  بیا  خرجی که برا عروسیت کردم بده تا طلاقت بدم وگرنه تا ابد طلاقت نمیدم. خرج عروسی ام فکر کنم تقریبا به قیمت الان 300 میلیون بشه دختره هم نداره بده

ریپلای جواب نمیدم دانشجوسال اول کارشناس مامایی  درخواست دوستی ندید لایک نکنید  مرسی 💔دنیااگه عدالت داشت مردهم بکارت داشت💔
نه حقته واقعا حلاله .من چون طرفم روانی بود همش تهدید طلاقم نمیداد تا اینکه خودم به قاضی گفتم مهریمو ...

وای منم دارم تو عقد جدا میشم خیلی استرس آینده دارم 

خیلی حالم خرابه 

چند وقته جدا شدی؟؟

خدایا من فقط تو را دارم به خودت توکل کردم نا امیدم نکن💫💫