2777
2789
عنوان

با مامانم بدشدم

145 بازدید | 6 پست

بچه ها من بخاطر یسری موضوعات دیگه شوهرم زیاد خونه مامانم نمیاد.ک خب حقم داره.ما شهرستانم هستیم و اخر هفته ها میایم شهر مامانم.و مادرشوهرم.بعد من دیروز ک جمعه بود با شوهرم رفتیم کلی کارداشتیم بیرون.از قضا تولد شوهرمم بود ک مامانم قبلا براش ی پیراهن خریده بود.بعد ب شوهرم گفتم بریم ی سر بزنیم بعد بیایم خونه مامانت‌.ک دیر شد و ساعت شد ۱۱ونیم.مامانم ک اصلااااا تحویلمون نگرف.تو اشپز خونه بهش گفتم میخوای کادوی سعیدو الان بش بدی.با ی لحن خیلی بد گف ن بابا میگف کادو نمیخواد.(بخاطر اینکه دیر رفتیم همچین حرفیو زد)من خیلی بم برخورد.اخه شوهرم همیشه براشون کادو میگیره.از طرفی انقد پشیمون شدم گفتم میخوای کادوی سعیدو امشب بدی بهش کاش نمیگفتم.بعد میخوام ب مامانم بگم پیراهنو بده ب داداشم و دیگه هیچ بده بستونی نداشته باشیم.کلا مامانم یجور ادمیه.حس میکنم بابام اون حرفو نزده و از طرف خودش گفته.منم محلش نذاشتم دیگه ناهارم نخوردم خونشون.چون نتونسم باشوهرم برم خونمون مجبور شدم بمونم خونه مامانم.بنظرتون حق ندارم ناراحت بشم؟چون یادمه مامانم تولدش  خودش گف برام کیف بخر.ینی انقدر توقعیه.منم خریدم براش.ولی تولد من بابام گف ی تومن پیش من داری هنو اون ی تومنرو داره میده.بنظرتون حق ناراحتی ندارم؟

حق داری عزیزم 

شوهر منم خیلی گناه داره مامانم هم سه سال واسه دوماد دیگش کیک میگیره موقع تولد شوهر من ک میشه یا فراموش می‌کنه یا میگه بگیر پولشو میدم و بعد نمیده بحث کیک نیس بحث فرقه 

چرا با همسرت نرفتی؟

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری عزیزم  شوهر منم خیلی گناه داره مامانم هم سه سال واسه دوماد دیگش کیک میگیره موقع تولد ش ...

مجبوره بخاطر کارش بره ی شهره دیگه چون با همکاراش میره نتونس منو ببره توخونم نمیذاره تنها باشم میدونه میترسم.