2777
2789
عنوان

بچه هاااا کمک

43 بازدید | 6 پست

من خیلی ریزش مو دارم یعنی هر پنج روز موهامو میشورم بعد حموم ۲٠٠ تار ریزش دارم بقیه روزا هم موهام بافتس ولی شاید روزی ۱۵_۲٠ تا بریزه این ور اون ور. حالا بعد حموم موهام شدیداااا خشک و وز میشن، گره میخورن نرم کننده ریزش میده ماسک مو هم لافارر گرفتم آشغال بوپ😑😐 تو رو خدا یه اسپری چیزی بگین راحت شونه بشه حداقل فیروز هم زدم خوب نیست اصلا

فیروز نزن اصلا چون موهاتو پوک میکنه.....سرم موی ماکادمیا بعد حمام بزن ب موهات و قبل حمام هم ژل الوررا و روغن ارگان ب ساقه موهات بزن بزار نیم ساعت بمونه تا خشکی ک وزی موهات تموم ش و ساقه موهات سالم باشه‌.....ولی تا روزی ۷۰ تا تار مو طبیعیه بریزه.تایم حمام رفتنتم کوتاه تر کنی بهتره مثلا س روز یبار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیروز نزن اصلا چون موهاتو پوک میکنه.....سرم موی ماکادمیا بعد حمام بزن ب موهات و قبل حمام هم ژل الورر ...

مرسی عزیزم ولی اگه روغن بزنم بیشتر سنگین میشن موهام.  بخاطر ترس از ریزش هم نمیتونم زود زود بشورم موهامو

شما خودتون از این سرم استفاده کردین؟ 

مرسی عزیزم ولی اگه روغن بزنم بیشتر سنگین میشن موهام.  بخاطر ترس از ریزش هم نمیتونم زود زود بشور ...

روغن ارگان و سرم ماکادمیا اصلا موهارو چرب و سنگین نمیکنن.ساقه موهارو تغذیه میکنه و ب شدت عالیه

مرسی عزیزم ولی اگه روغن بزنم بیشتر سنگین میشن موهام.  بخاطر ترس از ریزش هم نمیتونم زود زود بشور ...

من خودم استفاده کردم .همیت روشایی ک گفتم ب اضافه خوردن بیوتین‌.بعد س چار ماه موهام قشنگ جون گرفت.