2777
2789

من نمی دونم ولی خواستم طلای عقدم رو بخرم عموم چون تو کار سکه هست گفت من دارم هرچی سکه دارم می فروشم چون میاد پایین 

ماهم نخریدم به امید پایین اومدن ولی داره می‌ره بالا که😂🤕

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
من نمی دونم ولی خواستم طلای عقدم رو بخرم عموم چون تو کار سکه هست گفت من دارم هرچی سکه دارم می فروشم ...

صبر کن فعلا چیزی نخر خیلی الان گرونه 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کدوم آدم عاقلی پولشو به ریال نگه داری میکنه که توکردی درآمد ملت ایران به ریاله و مخارجشون با دلار تبدیلش کن به طلا یا دلار اصلا پول نگه ندار

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
فقط طلا.  فقط طلا.  من چندماه پیش 50 میلیون پول داشتم زدم بانک الان پشیمون شدم 50 هیجی ن ...

شوهرم تا پول دستش میاد یا وام میگیره سر مثل معذرت میخوام کش تنبان میره در طلا فروشی.

یه مدت درجا میزد منم غر میزدم الان میفهمم چقدر فکر اقتصادی داشت

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

معمولا وقتی یهویی میره بالا ریزش هست دوباره طلا تو بازه 2 تومن تا 2و200 بالاپایین میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من نمی دونم ولی خواستم طلای عقدم رو بخرم عموم چون تو کار سکه هست گفت من دارم هرچی سکه دارم می فروشم ...

تجربه ثابت کرده تو ایران هیچی ارزون نمیشه 

تو اینهمه سال تو فقط یه مورد ک ارزون شده بهم بگو

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰