2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیاد میگه خدا خودش طبیعی میده 😐 چند روز پیش گفت بیا تا دوسال بیخیال بشیم و خونه هم بگیریم بعد بچه

مگه گلم چند ساله ازدواج کردی؟

راست میگه اگه بیخیالش بشی بهتره

انشالله هرچی صلاحت باشه برات پیش بیاد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
شما هم باردار نمیشی چرا

من گلم باردار شدم

ولی مجبور بخ سقط شدم

الانم سه ماه از سقطم میگذره

فعلا دارم قرص میخورم

انشالله از سال جدید دوباره اقدام میکنم

دیگه ببینم خدا چی میخواد😔

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
مگه گلم چند ساله ازدواج کردی؟ راست میگه اگه بیخیالش بشی بهتره انشالله هرچی صلاحت باشه برات پیش بیا ...

هیچی بابا یک سال و نیمه همون اول گفتیم ازمایش بدیم ببینیم اگه مشکل داریم رفع کنیم که دیدم شوهرم مشکل داره

هیچی بابا یک سال و نیمه همون اول گفتیم ازمایش بدیم ببینیم اگه مشکل داریم رفع کنیم که دیدم شوهرم مشکل ...

پس هنوز زوده گلم 

از دونفره بودنتون لذت ببرین

خداروشکر الان علم پیشرفت کرده و نازایی هیچ معنایی نداره

منم هنوز ۹ ماهه که عروسی کردم

ولی شوهرم خیلی بچه دوست داره

ولی فعلا دارم قرص میخورم..چون واقعا سقط تجربه خیلی سختیه

هنوز نتونستم کنار بیام...

بزار ازش بگذره سقط بچه اول کلا زیاد شده تو خانما

اره منم میگم حداقل ۶ ماه بگذره ولی شوهرم میگه نه

الانم دارم یواشکی قرص میخورم

ولی خوب دکتر گفت بعد سه ماه مشکلی نداره

اره منم میگم حداقل ۶ ماه بگذره ولی شوهرم میگه نه الانم دارم یواشکی قرص میخورم ولی خوب دکتر گفت بعد ...

من اگه این ماه باردار بشم بچم سالگرد ازدواجمو به دنیا میاد😂😂😂

من اگه این ماه باردار بشم بچم سالگرد ازدواجمو به دنیا میاد😂😂😂

اوخیییی🤩

انشالله که همین باشه

منم اگه بچه هام میموندن تو روز تولد شوهرم تاریخ زایمانمو زده بود🤧