به دعانویس اعتقاد دارین؟امروز ی نفر خیلی تعریف ی دعا نویس رو میکرد منم از رو کنجکاوی بهش زنگ زدم خیلی چیزا گفت واقعا ذهنم مشغول شده واقعا این چیزایی که گفت اتفاق میفتن؟واقعا میتونه کار بکنه؟
به من بگن بیا یه دعانویس کل دنیارو برات میسازه و هزاران کار مفید برات هم میکنه عمرااااا برم سمتش.دعا نویس ها جز اینکه مشکل ایجاد کنن و اجنه و موج منفی برات بیارن هیچیییی نمیکنن ،تورو خدا سمت دعا نویس نرین فقط فقط فقط فقط به خدا بسپارید که خودش براتون اکی میکنه،من گاهی فا ل میگیرم و همونم خیلی وقتا پشیمون میشم میگم خدا قهرش میگیره اخر،لعنتی لین فالگیر اکثر حرفاش هم درسته
از آینده نگفت ولی خیلی چیزا گفت که روی آینده تاثیر میزاره والا انگار زندگیمو باز کرد گذاشت جلو چشمام ...
اصلا ذهنت مشغول نشه بخدا اصلا این دعانویس ها درست نمیگن ،اصلا فراموش کن ،دوست من بخدا همش پیش اینا بود هیچیییی هم درست در نیومد واسش تازه میگفت اینقد کارش خوبه،کلی هم پول داد،تازه با ذوق هم میگفت بهم آب مرده رو داد...واقعا ازش میترسم
سلام بچه ها من زندگیم داشت از هم میپاشید داشت کارم به طلاق میکشید، همین جاها دنبال دعا نویس بودم که شماره دعانویس نعمت الله رو یکی از بچه ها اینجا گذاشته بود منم برداشتم و بهش زنگ زدم و توضیح دادم خدا شاهده به سه روز نکشید که طلسمی که برام نوشت فعال شد حالا شوهرم اومده بود و به پام افتاده بود که اشتباه کردم و...دعانویس نعمت الله این طوری مشکل منو حل کرد خدا خیرش بده منم شماره شو میزارم کسی خواست بهش زنگ بزنه ۰۹۹۰۴۹۶۱۶۲۳ ملا سیدنعمت الله