2777
2789
عنوان

دوست

116 بازدید | 16 پست

خسته شدم واقعا هیچ دوستی ندارم نگین ب درک گور بابای دوست ازین حرفا زیاد شنیدم ولی فاییده ایی نداشت خسته شدم از تنهایی تازه یکشنبه ها ۶ ساعت باید بمونم برا کلاس بعدی، سه شنبه از ۷ تا ۴ اونم ۴ تا کلاس دارم با فاصله های زیاد ۳ ساعت ۲ ساعت، کسایی ک میان طرفم یا نادونن یا از دوستی باهاشون سودی نمیبری خوشمم نمیاد از دوستی با این افراد حوصله سر برن و یا ضربه میخوری چیکار کنمم؟؟ باهاشونم حرف میزنم اونا دوست نمیشن یعنی ۹۹ درصد از کسایی ک تو دانشگاه دوست دارم باهاشون دوست بشم دوست نمیشن باهام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرت چرا نمیان سمتمون؟چون باهاشون فرق داریم؟ چون رل نداریم؟ یا چون لارج نیستیم؟ 

نمیدونم الان رفیق جینگ شدن با کسی خیلی سخته.دلیل اصلیشم شاید اینه ک چون رفیق صمیمی دارن دیگ نیاز به فرد جدید ندارن .خیلیا اینجورن.اکثرا دوستی ها از توی مدرسه شکل میگیره وای بحال روزی ک نشع ازونجا رفیقی پیدا کنی دیگ ازون ب بعدش نود درصد تنها میمونی یا بعد ازون کم پیش میاد صمیمی بشی با کسی😔مثل خودم ک از مدرسه کسی نشد خیلی جور بشم و بمونه تا الان🤔

یه روز میفهمی رفیقای زیادی نداری فقط آدمای زیادی رو میشناسی